Un afacerist din Bihor a sfârșit într-un mod șocant, din cauza mâniei propriului fiu! Tânărul de 25 de ani l-a bătut cu sălbăticie pe bărbat, apoi l-a înjunghiat mortal, după ce a aflat că acesta avea o amantă. Agresorul a ajuns și el la spital, unde este tratat sub paza mascaților. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!, a transmis Cristian Sabbagh.

Afacerist ucis de fiu din cauza amantei

Tânărul de 25 de ani abia aflase că tatăl său, în vârstă de 53 de ani, avea o amantă cu 28 de ani mai tânără. Orbit de furie, fiul i-a cerut socoteală. Cei doi au început să se certe, iar la un moment dat, tânărul a pus mâna pe un cuțit și, în ploaia de lovituri, și-a înjunghiat tatăl.

"Cei doi bărbați, tată și fiu, locuiau împreună în chirie în acest apartament. Aici a început conflictul dintre cei doi și a continuat apoi pe scara blocului", a transmis Claudiu Mihuț, jurnalist Știrile Kanal D.

Scandalul s-a prelungit până în parcare, unde cei doi au fost găsiți de echipajele SMURD într-o baltă de sânge.

Anchetatorii spun că tatăl a fost înjunghiat de mai multe ori, iar apoi fiul și-a provocat și el câteva răni.

Vecinii spun că tânărul obișnuia să consume droguri și nu este exclus ca acum să fi acționat sub influența substanțelor psihoactive, mai ales că ar mai fi avut ieșiri agresive.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Bătrânul a avut o amantă și de acolo a pornit totul, a auzit băiatul, de care spun vecinii că și consuma droguri și de acolo a început totul", a transmis Claudiu Mihuț, jurnalist Știrile Kanal D.

Amândoi au ajuns la spital, însă tatăl a murit după câteva ore în care medicii s-au luptat să îl resusciteze.

"Pacientul mai tânăr a ajuns cu multiple plăgi înjunghiate, tăiate, pe mai multe regiuni ale corpului, este stabil și a fost în permanență stabil, nu au fost afectate structuri anatomice vitale, a declarat Hadrian Borcea", șef UPU SMURD Bihor.

Bărbatul ucis este un cunoscut om de afaceri din Beiuș. În trecut, a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală şi înşelăciune. Fiul său a fost reținut pentru 24 de ore, dar a rămas internat pe secția de Chirurgie, unde este păzit în permanență de polițiști. În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800. 500. 333, destinat victimelor violentei domestice.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Exclusiv! Ce au în comun tragedia de la Lupeni și drama de la Zalău. Detaliile la care nimeni nu s-ar fi gândit: "Așteptarea lor este una și ce se întâmplă în viață este dezamăgitor"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si