„Răsturnare de situație în cazul afaceristului de la Cluj-Napoca care a declarat că a fost torturat de niște indivizi pentru a-i accesa conturile cu criptomonede. Din cercetările efectuate de Poliție reiese faptul că bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni. De ce a inventat totul știe colega mea, Silvia Cseh. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoțional. Bună ziua, Silvia”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Afaceristul „torturat” din Cluj-Napoca a inventat totul

„Bună ziua, Cristina! Bun găsit tuturor! Bărbatul ar avea probleme financiare dar și medicale. În plus, unele surse susțin că acesta s ar afla în proces de divorț. Acestea ar fi motivele pentru care și-a înscenat răpirea și le-a spus oamenilor legii că a fost torturat timp de mai multe ore. În realitate, însă, după cercetări amănunțite, polițiștii au aflat că aceste infracțiuni nici nu au existat. Bărbatul s-ar fi rănit singur la deget, nu a fost sechestrat și nici tâlhărit așa cum susținea în fața anchetatorilor după accidentul pe care l-a provocat. Afaceristul se află în continuare la spital, a trecut printr-o operație complexă la nivelul mâinilor, iar acesta va fi supus unei expertize psihiatrice și, în funcție de cele constatate, oamenii legii îl vor trage la răspundere atât pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, cât și pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

La ultimele declarații bărbatul ar fi recunoscut că a înscenat totul și a inventat toată povestea”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Milionar din Cluj, atacat și torturat pentru o parolă. Tâlharii au vrut să-i acceseze conturile cu criptomonede

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si