Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul. Zicala se aplică unui client care a cumpărat aripioare de pui dintr-o piață din Capitală. Ținute în bites, acestea păreau nu mai bune pentru consum, dar odată ce le- a curățat, bărbatul a observat că puiul avea o culoare cel puțin ciudată. Astăzi inspectorii de la direcția sanitar veterinară, au venit în control la măcelărie,

a transmis Cristian Sabbag.

A cumpărat aripioare stricate de la o măcelărie

Bărbatul a cumpărat aripioarele de pui ținute în bites de la o măcelărie din incinta unei piețe aflată în Sectorul 3 al Capitalei. După ce le-a curățat de condimente cu un șervețel, mare i- a fost mirarea să constate că aripiarele aveau o culoare neagră și un miros ciudat. Nu era prima oară când clientul ar fi fost.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Inspectorii DSVSA spun că ar putea fi totuși vorba despre niște echimoze din cauza modului în care păsările au fost transportate către abator chiar și așa conform legii marfa deteriorată nu trebuia oricum să ajungă în galantare.

La aceeași măcelărie au fost găsite nereguli la alte produse nu se respectă condițiile de manipulare a produselor alimentare și nici reprezentanții societății nu au putut să facă dovada trasabilității unor produse.

Au fost confiscate treizeci și cinci virgulă patru kilograme de carne de pasăre, organe de vită și porc, a declarat un specialist.

Reprezentanții pieței au transmis că sunt legați de mâini și de picioare pentru că ei nu pot controla marfa pe care o comercializează chiriași pieței. Patronii măcelăriei au primit o amendă de douăzeci și două de mii de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si