Totul s-a întâmplat în Sectorul 4 al Capitalei. Bărbatul este cercetat acum de oamenii legii. Aceste imagini în care un individ flutură o maceta și lansează amenințări în incinta unei benzinării au declanșat ancheta polițiștilor. Clipul în care apare bărbatul a fost distribuit în mediul online, totul după ce l-ar fi amenințat și agresat fizic pe agentul de pază al stației. 

Autoritățile au fost alertate, iar după 5 zile oamenii legii au identificat pe cei care apar în videoclipuri și au făcut percheziții la casa presupusului atacator. Acolo au descoperit și arma pe care bărbatul ar fi avut-o asupra sa.

Citește și: VIDEO. A fost prins principalul suspect al dublei crime de la Timișoara

Bărbatul este cercetatat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, dar și amenințare. Dacă va fi găsit vinovat riscă să ajungă după gratii.

„Am scos maceta din rucsac”. Modul halucinant în care a fost prins liceanul care a înjunghiat-o pe Melisa, în Grădina Botanică

Criminalul din Craiova, care și-a ucis fosta iubită de 14 și l-a rănit deosebit de grav pe un tânăr de 19 ani, a fost prins și încătușat. Reacția șocantă a agresorului, de față cu oamenii legii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Melisa, tânăra de 14 ani care a murit după ce a fost atacată de fostul iubit în Grădina Botanică din Craiova, va fi înmormântată joi.

Tânărul criminal, fostul iubit al Melisei, în vârstă de 17 ani, a fost surprins de oamenii legii într-o ipostază șocantă. Acesta a fost încătușat cu zâmbetul pe buze și era calm.

„Am scos maceta din ghiozdan”

Liceanul a fost prins și încătușat de oamenii legii la scurt timp după ce a comis faptele șocante. 

Melisa și un băiat de 19 ani se plimbau pe aleile din Grădina Botanică din Craiova atunci când agresorul ar fi trecut pe lângă cei doi și, la un moment dat, actualul iubit al fetei i-ar fi spus acestuia că se uită ciudat la tânăra de 14 ani. La scurt timp s-a iscat o ceartă, iar victima i-a dat o palmă agresorului.

Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac”, a fost prima declarație pe care adolescentul ar fi dat-o în fața anchetatorilor, conform  Ziarul de Iași.

Conform unor surse judiciare citate de Ziarul de Iași, atacatorul ar fi povestit în fața anchetatorilor cum l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani și cum i-a luat viața fostei sale iubite.

Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul”, a mai declarat agresorul.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Acum, tânărul de 19 ani se zbate între viață și moarte, fiind internat în clinica ATI.

Citește și: Familia băiatului înjunghiat în Grădina Botanică cere ajutorul oamenilor pentru sânge

Pacientul este în continuare internat în clinica ATI, în stare extrem de gravă, instabil, primeşte tratament de terapie intensivă complex şi susţinut, este în permanenţă monitorizat, spravegheat şi ingrijit de o echipă multidisciplinară de specialişti ”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, potrivit news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si