Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Agent de poliție din Sălaj, dat afară după ce numele lui a apărut într-un dosar legat de consumul de droguri

Un polițist din Sălaj a fost dat afară după ce a apărut într-un dosar pentru consumul de droguri. Chiar dacă a fost achitat în instanță, superiorii săi nu i-au mai permis să îmbrace uniforma.

Maria Stiuca,

Polițist demis din cauza drogurilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un agent din județul Sălaj a fost dat afară din Poliție după ce numele său apărut într-un dosar legat de consumul de droguri. Culmea e că bărbatul a fost achitat de instanță, dar superiorii săi au considerat că nu mai poate îmbrăca uniforma. Colega mea, Silvia Cseh, ne explică acest caz”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Polițist dat afară după ce a apărut într-un dosar pentru consumul de droguri

„Agentul de Poliție din Jibou, județul Sălaj, a fost trimis în judecată de DIICOT pentru acuzația de omisiune a sesizării organelor judiciare. Pe scurt, polițistul a fost acuzat că o observat faptul că persoane din anturajul său se drogau, dar nu a anunțat asta.

Instanța l-a achitat, dar din rechizitoriul procurorilor, rezultă că polițistul a cumpărat și a consumat droguri în mai multe ocazii. Mai mult, le-ar fi oferit și altor persoane. Așa că șefii din IPJ Sălaj au decis în cele din urmă să-l demită. Agentul a depus contestație, dar și superiorii din IGPR i-au respins plângerea, așa că nu mai poate îmbrăca uniforma de polițist”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Cetățean străin, furat de mii de euro în plină zi pe străzile din București

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI