Pe lângă Mamaia, Eforie sau Costinești, ne-am putea face planuri de vacanță și în Agigea. Comuna din județul Constanța are șanse să devină o stațiune în toată regula după ce în zonă a apărut o plajă nouă! Lucrările sunt aproape încheiate, așa că turiștii se vor putea relaxa aici în viitorul sezon estival, a transmis Cristian Sabbagh.

Agigea, destinație surpriză de pe litoral

La 9 kilometri de Constanța și 4 de Eforie Nord apare un nou punct de interes pe litoralul românesc.

Plaja din Agigea a avut de suferit din cauza valurilor puternice în ultimii ani. Lucrările de înnisipare au rezlvat însă problema. Mai mult, plaja a câștigat 12 mii de metri pătrați. Nisipul a fost adus din larg, cu o navă specială.

"În prezent plaja are o lungime de 800 de metri și o lățime de aproape 100 de metri. În comparație cu stațiunea Mamaia, nisipul are mai puține scoici și este mult mai fin. încă nu se știe dacă în sezonul estival va putea fi amenajată cu șezlonguri și umbrele, însă turiștii vor putea face plajă aici", a transmis Raluca Sevastru, jurnalist Știrile Kanal D.

"Sperăm să fie bine, s-a mărit foarte mult. Ca și istorie, aici e plaja unde ne ținem bărcile și toate cele. Sunt multe zone de cazare și cred că nu se vor mai duce la Eforie, vor veni pe plajă la Agigea", a declarat Matei Datcu, manaher Cherhana.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lucrările de lărgire continuă pe plajele din tot sudul litoralului.

Vorbim de Olimp, Jupiter, Neptun, Venus, Saturn și 2 Mai.

Citește și: VIDEO-Fenomen meteorologic rar, aburi peste Marea Neagră. Cum a fost posibil? Expliația specialiștilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si