Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Aglomerație pe litoral, în weekend. Bătaie pe un loc de plajă la Costinești

Scump și extrem de aglomerat! Așa este ultimul weekend încadrat oficial în sezonul estival din acest an. În Costinești s-au dat adevărate bătălii pentru un loc decent pe plajă sau chiar în apă! Doar cei care au ajuns pe plajă de la 6 dimineaţa pot spune că au avut parte de puţină relaxare până când a început haosul!

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mii de oameni au ocupat plaja și marea, la Costinești, iar patronii unei pensiuni au trecut numele unității lor de cazare pe celebra epavă ca să atragă și mai mulți turiști.

Citeste si: VIDEO- Clanurile de interlopi, sfidare la drumul mare

În toată nebunia, una dintre turiste ne spune că a fost șocată de ce a găsit în stațiune. "Domne, m-a luat claustrofobia de ce e aici. Este prima și ultima oară în care mai vin aici. Ar trebui să se închidă stațiunea. E COVID? Uite ce e aici!", spune o turistă din București.

Citeste si: VIDEO- Copil de 7 ani, mort într-un accident produs de un vitezoman

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Grija unora, gluma altora. Poate că în China găseau mai repede un șezlong liber pe plajă, să nu mai spunem şi faptul că această ţară are acum doar 20 de cazuri noi pe zi, în timp ce noi peste o mie.

De la 06.00 dimineața au venit cei care au vrut să prindă un loc aproape de mal, iar acest bucureștean ne spune și cum a fost transformată marea într-un câmp de luptă, unde trebuie să cunoști tehnici de supraviețuire. 

Citeste si: Predicția înfiorătoare a lui Nostradamus pentru anul 2021

"Îmi este și frică să intru în apă. Sunt lovit de saltele, de mingi, picioare.

Este o luptă! Da, clar! Război!", spune turistul venit din Capitală.

Sunt în jur de 180.000 de oameni cu totul pe litoral, iar asta în condițiile în care o noapte la un hotel de 3 stele costă peste 500 de lei, iar la 4 stele, aproape 700 de lei.

"Sunt din București, am venit să ne distrăm, așa pe final de vară. Ce înseamnă distracție acum? Nu prea avem din păcate cum să înotăm, fiind și foarte aglomerat acum pe final de weekend", spune tânăra.

Și cum de distanțare socială nu poate fi vorba acest bărbat a decis să poarte mască și pe plajă: "Este foarte eficientă, cât de cât, pentru noi și pentru cei din jur. Pentru siguranța noastră, în primul rând".

Nu poate rezista însă cu masca mai multe de 15 minute, din pricina caniculei. Au fost 31 de grade Celsius în atmosferă și 25 în apa mării. Mai fierbinte ca nisipul a fost însă un concertul ținut noaptea trecută de Vali Vijelie, la un club din Costinești.

Normele de combaterea a noului coronavirus au fost încălcate iar administratorul s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei. Și vorbim doar despre una dintre multele sancțiuni dictate de oamenii legii, vineri seară, în stațiunile de la mare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI