„Pe ultima sută de metri doamnele, domnișoarele și chiar domnii au umplut saloanele de înfrumusețare. Programările au fost făcute chiar și cu 3 luni înainte. Care sunt cele mai cerute servicii știe colega mea, Silvia Ceh, care se află într-un astfel de salon. Bună dimineața, Silvia”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Saloane de înfrumusețare, pline în prag de sărbătoare

Silvia Cseh: Buna dimineața. E aglomerație în acest salon de manichiură. Dis-de-dimineață au venit deja foarte multe cliente, semn că vor să fie frumoase de Crăciun. Alături de mine este Loredana Zagon, managerul acestui salon și vreau să o întreb: Cât de multe cliente aveți? Bună dimineața, Loredana.

Loredana Zagon: Bună dimineața! Suntem full de cliente. Sunt cliente programate și cu trei luni înainte. Așadar, toată lumea se pregătește de sărbători și este aici, în salon. Toată săptămâna este plină.

Silia Cseh: Lucrați mai mult zilele acestea?

Citește și: VIDEO- În așteptarea turiștilor de Crăciun. Gazdele fac ultimele pregătiri pentru mult așteptata vacanță

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Loredana Zagon: Da, lucrăm mai mult pentru că toată lumea vrea să fie pregătită și frumoasă cât mai aproape de sărbători.

Silvia Cseh: Ne spuneai că s-au programat din timp clientele, adică vor să fie sigure că au programare.

Loredana Zagon: Da, bineînțeles. Toată lumea este programată. Toate clientele sunt deja programate pentru această săptămână și să fac programări în avans și pentru luna ianuarie.

Silvia Cseh: Spune-ne și ce aleg. Au preferințe când vine vorba de manichiura de sărbători?

Loredana Zagon: Spre deosebire de anii trecuți, în acest an se alege se cere mai mult roșu decât a fost până acum și, de asemenea, sclipiciul, iar ceea ce este nou anul acesta este că clientele noastre se îngrijesc și de mâinile și picioarele lor. Așadar, spa-urile și tratamentele extra sunt foarte cerute în această perioadă. Deci ne îngrijim și mâinile și picioarele, nu doar unghiile.

Silvia Cseh: Mulțumim foarte mult, o să te lăsăm. Cu siguranță ai și tu foarte multă treabă. Așadar, momentan atât de aici, la revedere!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si