Polițiștii au fost sesizați de mama victimei că, în timp ce fiul său de 13 ani se afla în autobuz, ar fi fost atins de un bărbat necunoscut.

Agresor sexual prin în Capitală

Polițiștii au transmis că: „La data de 15 martie 2023, poliţiştii Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziție, în Capitală, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 62 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 10 martie, în timp ce fiul său, în vârstă de 13 ani, se afla într-un autobuz, în Sectorul 2, ar fi fost atins în zonele intime de către un bărbat necunoscut.

Citește și: Polițiștii propun trimiterea în judecată a celor trei adolescenţi care au băgat un coleg într-o cuşcă, la Liceul Tehnologic Parincea

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 62 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Citește și: O copilă de 11 ani a fost amenințată și abuzată de un grup de șase minori

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Pedofilul din București ar avea probleme psihice

Conform unor surse, agresorul sexual ar avea probleme psihice, și, din această cauză, a explicat că nu s-a putut stăpâni în momentul agresiunii.

Citește și: Prima sentință în cazul gemenilor pedofili din Timiș. De-a lungul timpului, cei doi au violat mai mulți minori

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un român a creat panică într-un oraș din Spania. Bărbatul a agresat sexual o minoră și a încercat să atace alte trei fete

Acesta nu mai are antecedente, nu au mai existat sesizări cu privire la el, și, momentan, nu figurează în Registrul Agresorilor Sexuali.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o tânără este atacată în sala de fitness, dar îl face KO pe agresorul sexual


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si