Aceste imagini au şocat şi revoltat o ţară întreagă, la protestul din 10 august anul trecut.
În timp ce forţele de ordine încercau să ţină sub control acele grupuri violente,în Piata Victoriei, 7 indivizi au atacat cu bestialitate doi jandarmi.
Ştefania Nistor şi un coleg au rămas atunci prinşi în mulţime, moment în care agresorii au început să-i lovească.

Citeste si: După ce a consumat droguri, un adolescent din Suceava s-a crezut Spiderman şi s-a căţărat pe pereţii spitalului de Urgenţă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

După ce jandarmii au fost puşi la pământ, protestatarii paşnici din piaţă au reuşit să îi scape de furia agresorilor printr-un gest impresionant: oamenii au făcut scut în jurul lor până când alţi jandarmi au reuşit să ajungă la ei.
Judecătorii au decis că atacatorii nu trebuie să stea în spatele gratiilor, astfel că au dat pedepse de până la maximum 3 ani de închisoare, însă toate cu suspendare.

Citeste si: Unul dintre salvatorii copiilor fotbalişti din peştera Thamluang a murit din cauza unei infecţii a sângelui contractată în timpul operaţiunii

Citeste si: Sărbători fericite. Ce să nu faci niciodată în Ajunul Crăciunului. E mare păcat!

De asemenea, instanţa a decis ca cei 7 agresori să facă muncă în folosul comunităţii şi să îi plătească jandarmeriţei doar 10.000 de euro, asta deşi tânăra a stat internată cu leziuni grave în urma loviturilor primite şi ceruse daune morale şi materiale în valoare totală de 100 de mii de euro.
Doi dintre atacatori au primit pedepse tot cu suspendare şi pentru că au furat pistolul jandarmeriţei pe care au recunoscut chiar că l-au folosit apoi într-un câmp.

Decizia magistraţilor nu este definitivă, astfel că va putea fi atacată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si