Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Agresorul din Centrul Vechi este de negăsit. A atacat cu bestialitate o femeie și a dispărut fără urmă

Un bărbat a atacat cu bestialitate o tânără de 25 de ani, apoi a fugit de la locul faptei. Agresorul încă este căutat de autorități.

Redactia Stirile Kanal D,

Agresorul din centurl vechi, căutat și acu [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Agresorul din centrul vechi al capitalei, care a bătut cu bestialitate o femeie de 25 de ani și a lăsat-o inconștientă într-o scară de bloc a dispărut fără urmă. Polițiștii îl caută și la această oră. Cu mai multe informații și cu detalii despre starea victimei ni se alătură colega mea Larisa Rațiu", a transmis Simona Pătruleasa.

Agresorul din Centrul Vechi, căutat

"Agresorul este de negăsit și la această oră și este căutat în continuare de către polițiști pentru tentativă de omor după ce a mutilat o tânără de 25 de ani în Centrul Vechi al Capitalei.

Totul s-ar fi întâmplat ieri în jurul orei 4 dimineața. Tânăra de 25 de ani a fost atacată, desfigurată și lăsată să zacă în scara de bloc.

Deși ar fi țipat, nimeni nu a intervenit, iar agresorul a fugit.

Primii care au ajuns la fața locului au fost doi polițiști locali, care au rămas șocați de rănile pe care le avea tânăra. Femeia a fost dusă la spitalul Universitar, unde este în continuare sub supravegherea medicilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Cazul a fost preluat de procurori, iar criminaliștii au făcut cercetări la fața locului. Au ridicat probe, amprente și au căutat camerele de supraveghere pentru a îl putea identifica pe agresor.

Până în acest moment, individul nu a fost găsit și este căutat în continuare, iar atunci când va fi găsit, el va ajunge în fața anchetatorilor și va explica ce l-a îndemnat să

o atace în asemenea mod pe tânără", a transmis Larisa Rațiu, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO. În ce stare se află tânăra de 25 de ani desfigurată și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi. Agresorii, de negăsit

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI