„Adolescentul care a înjunghiat un elev în curtea unui liceu din Capitală, a fost arestat, aseară, preventiv pentru 30 de zile. Între timp, victima sa a fost externată din spital, dar va avea nevoie de îngrijiri medicale la domiciliu. Colega mea, Alexandra Cosman, a urmărit acest caz și ni se alătură cu detalii”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Agresorul elevului înjunghiat, arestat preventiv

„Agresorul de 15 ani a fost dus aseară în fața judecătorilor și își va petrece următoarele treizeci de zile după gratii. el a recunoscut că îi pare rău pentru ce a făcut. Acum două zile a intrat cu cuțitul în curtea unui liceu și a înjunghiat un elev de clasa a zecea. În urmă cu puțin timp victima a fost externată din spital. A avut o plagă adâncă la mână și are nevoie de două săptămâni de recuperare. Copilul spune că îi este în continuare teamă pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu îi cunoaște pe agresori, iar acesta mai continuă să spună că restul colegilor nu au intervenit pentru că le-a fost și lor teamă. Mama a fost ieri și la inspectoratul școlar și i s-a transmis că vor fi făcute verificări în acest caz, însă, directoarea până în acest moment nu a venit cu niciun punct de vedere în fața părinților.

Mai mult, zilele trecute ne spunea că victima ar fi avut doar câteva zgârieturi la mână, în niciun caz nu ar fi avut o plagă atât de adâncă și l-ar fi trimis la spital pentru că așa ar fi fost procedura”, a explicat Alexandra Cosman, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Cristi Pascu, șef peste păcănele pentru două zile. Ce s-a întâmplat cu cunoscutul hairstylist?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si