Individul cu apucături bolnave a fost surprins de mai multe camere de supraveghere din zona în care a atacat. Una dintre ele i-a filmat chipul, iar asta i-a ajutat pe anchetatori să-l identifice rapid. În alte imagini, din parcare, se observă cum prădătorul sexual o urmărește pe victimă- o tânără de 22 de ani, studentă la medicină veterinară.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul violului urmat de crimă din Corbu. "A recunoscut totul"

Imediat ce fata a intrat în scara blocului unde locuiește, el s-a năspustit ca o bestie, hotărât să abuzeze sexual de ea. "A sunat, eu i-am dat drumul de aici şi atunci a venit după ea. A împins-o şi a intrat şi el"
Tatăl fetei era acasă în timp ce fiica lui a trecut prin clipele de groază, fără să bănuiască nimic. A aflat abia după ce tânăra a ajuns speriată în apartament şi i-a povestit totul.

Ce au descoperit polițiștii după ce l-au prins pe individ 

Imediat ce a agresat-o sexual pe tânără, prădătorul a fugit şi s-a făcut nevăzut, însă, la câteva ore distanţă, a fost găsit de poliţişti şi dus la secţie, pentru audieri.

După ce l-au prins pe bărbat, poliţiştii au descoperit că acesta este un individ periculos, care a mai fost condamnat în trecut tot pentru fapte de agresiune sexuală.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Scene cumplite în fața unui club. Un tânăr a fost bătut de un agent al poliției

"În penitenciarele din România sunt anumite metode prin care ei sunt reeducaţi, dar, reeducare cred că mai degrabă ar trebui să însemne integrare, înţelegere a unor fenomene. Din păcate, dacă nu este tratat din punct de vedere psihiatric, o să se reîntoarcă la aceleaşi comportamente disfuncţionale", este explicația psihologului.

Vecinii se tem pentru copiii lor

Acum, cei care locuiesc în zonă şi au copii sunt speriaţi că episodul s-ar putea repeta, dacă tânărul va fi lăsat din nou în libertate.

"Am nepoţica de 12 ani jumate, mi-e şi frică, nouă ne e frică. O lua pe aici, aşa, se ducea la şcoală. Ne e şi frică să o lăsăm la 12 ani jumate, când ar fi trebuit să meargă singurică. Vă închipuiţi să o lăsăm să se ducă singură la şcoală...şi ea spune buni, mami, vreau să merg singură. Dar cum să o lăsăm singură, când nici nu ştii cine e pe aici, sunt atâţia care au ieşit din închisori!", spune o vecină.
O altă vecină de-a tinerei agresate, mamă a două fete, susţine că se teme pentru siguranţa copiilor ei, mai ales că, în urma agresiunii, şi-a dat seama că îl mai văzuse pe bărbatul de 29 de ani dând târcoale prin zonă.

Citeste si: VIDEO| O tânără de 22 de ani a fost agresată în scara blocului în care locuiește. Imagini cu agresorul au fost surprinse pe camerele de supraveghere

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

"- Deci, îl cunosc pe ăsta! Am văzut nişte poze şi eu îl cunosc pe ăsta! Îl ştiţi? E din cartier.
- Şi vi s-a părut vreodată că are vreun comportament neobişnuit? Da, cred că e un drogat.
- Deci a mai dat târcoale pe acolo. Evident!
- Copilul meu nu o să mai iasă în parc singur, pentru că dacă se întâmplă chestia asta pe scara unde locuieşti, în miezul zilei, nu vreau să-mi imaginez ce s-ar întâmpla dacă ar veni după lăsarea întunericului", spune femeia.

Registrul agresorilor sexuali, operaționalizat

Acum, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi rămâne de văzut dacă va mai fi lăsat sau nu liber să prădeze prin Capitală, după această perioadă. Pe data de 2 iulie a fost operaţionalizat şi registrul agresorilor sexuali, prin care poliţia urmăreşte toate persoanele care au comis această infracţiune.

Agresorul din Sectorul 3 al Capitalei este doar unul dintre cei peste 65.000 de agresori înregistraţi până acum în program.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: