„Ahmad Daas este tânărul pe jumătate arab, care a trăit în Țara Sfântă, dar care a fost cucerit definitiv de România. Aici și-a deschis împreună cu fratele său propria afacere cu specific oriental, care merge ca pe roate. Am fost și noi curioși și am gustat din preparatele lor”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ahmad Daas, îndrăgostit de România

Faceți cunoștință cu Ahmad Daas. Tânărul, în vârstă de 30 de ani, cunoscut pe rețelele de socializare, a deschis în țara noastră un fast-food cu specific arăbesc care se bucură de mare succes.


Deși nu este de profesie bucătar, Ahmad cunoaște toate secretele unei shaorme preparate ca la carte.
„Carnea nu trebuie să fie foarte arsă sau foarte roșie, ar trebui să o tăiați așa, la mediu, să rămână apă în ea”, a explicat Ahmad.

Citește și: VIDEO- De 1 aprilie, momente deosebite cu Saveta Bogdan. Aceasta transformă orice eveniment din viața ei, într-un moment memorabil

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ingredientele de bază ale rețetei sunt însă sosurile făcute în casă.
Bine rumeniți, de culoare aurie, cartofii sunt și ei unul dintre preparatele cele mai cerute din meniu.
Ahmad Daas a sosit în România în urmă cu 6 ani, după o decepție în dragoste. Mama lui este româncă, iar tatăl arab. Când avea șase ani, familia s-a mutat în Ierusalim. Tânărul a rămas însă cu gândul mereu la țara noastră.


„Întotdeauna mă gândeam la România ca la un vis. Trebuie să ajung acolo într-o zi. Dorința mea de a rămâne în România m-a făcut să fac tot posibilul, să gătesc acasă, să încerc sa ies cu rețete noi”, a spus Ahmad.
Tânărul a deschis afacerea împreună cu fratele său mic.
„El a fost lângă mine când am fost supărat, când am fost bine, când a trebuit să merg la filmări, era omul meu de bază și îi mulțumesc și lui Dumnezeu că mi-a dat un cadou ca el”,
a mai spus Ahmad.
Acum, cei doi au în plan extinderea afacerii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si