Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Al treilea medic răpus de coronavirus. S-ar fi infectat chiar din urgența spitalului

Coronavirusul răpune, în continuare, medici aflați în prima linie în această luptă care pare fără sfârșit. O reputată doctoriță din Hunedoara, șefă a secției de Medicină Internă, este al treilea medic care a murit infectat.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia, care ar fi împlinit în luna mai 70 de ani, urma să iasă la pensie după 45 de ani de cariera, în care a salvat mii de vieți. S-ar fi infectat chiar din urgența spitalului, unde în această perioadă a consultat pacienți confirmați ulterior cu coronavirus.

Marinela Feier, doctor in Medicina interna, era cunoscuta in Hunedoara pentru profesionalismul de care a dat dovada. Dupa 45 de ani de activitate, urma sa iasa la pensie in mai, fix cand ar fi implinit onorabila varsta de 70 de ani. Pana cand a fost rapusa de coronavirus, a lucrat la Spitalul Municipal Brad, in prima linie impotriva pandemiei.

Citeste si: Încă o țară renunță la starea de urgență, începând cu data de 3 mai

”Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă.

In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Îngerii să vegheze drumul tău, stimata Doamna Doctor Feier Marinela”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Este o pierdere pentru intreaga comunitate si este dureros, tulburator sa vezi un medic care se prezinta la compartimentul de primiri-urgente cu o afectiune atat de grava”, spune Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

Citeste si: Copil de nouă ani, de la un centru de plasament din municipiul Iaşi, confirmat cu coronavirus

Medicul isi programase si o petrecere de pensionare la care erau invitati toti colegii ei.

Abia astepta momentul de a se retrage si privea sfarsitul carierei cu zambetul pe buze. Acum 3 saptamani, insa, a inceput sa dea primele semne ale infectarii cu coronavirus iar de la Hunedoara a fost transferata la Cluj, unde lucreaza, tot ca medic, fiica femeii.

Medicii spun ca sefa sectiei de Medicina Interna suferea de diabet, insa se trata si tinea boala sub control.

Pana sa fie confirmata cu covid-19, doctorita a intrat in contact cu alte trei cadre medicale, trimise in autoizolare la domiciliu.

Primele rezultate au iesit negative, insa angajatii spitalului urmeaza sa fie retestati. In schimb, sotul medicului Marinela Feier a fost testat pozitiv.

Marinela Feier va fi inmormantata maine, in municipiul Brad, unde va avea parte de o slujba doar cu 8 persoane.

Tot luni, o alta doctorita din botosani, in varsta de 68 de ani, a murit rapusa de coronavirus, iar saptamana trecuta a decedat primul medic infectat cu covid, din Constanta. In plus, pana acum, alte 4 cadre medicale din spitale au pierit din cauza acestei boli.

Citeste si: Coronavirus face încă 13 victime în România. Bilanțul crește îngrijorător

Numarul persoanelor decedate se ridica, asadar, la 663, iar pe sectiile de terapie intensiva din intreaga tara sunt internati 243 de bolnavi in stare grava.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI