„Albă-ca-Zăpada și cei Șapte pitici, un roller coaster, bărci, carturi electrice și un sat medieval cu artiști ambulanți. Dacă vi se par elemente care nu prea au legătură unele cu altele, ei bine, aflați că aceasta este tematica târgului de Paște din Craiova. Pregătirile au început, dar cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Teo Argint”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Albă-ca-Zăpada la Târgul de Paști din Craiova

„Ediția de anul acesta va avea loc tot aici, în parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Autoritățile se pregătesc deja pentru Târgul de Paște care va începe pe 19 aprilie și va dura până pe 12 mai. Iar dacă anul trecut tematica a fost Alice în Țara Minunilor, acum, decorul va fi inspirat din povestea Albă-ca-Zăpada si cei Șapte pitici.
Astfel, tarabele comercianților vor fi amenajate în stilul căsuțelor piticilor, va fi adusă casa din pădure a prințesei, dar și elemente precum palatul vrăjitoarei, oglinda sau mărul otrăvit.

Citește și: VIDEO- Vacanțe mai ieftine la Târgul de Turism. Câți bani trebuie să plătească românii pentru un concendiu de vis?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Totuși, parcul va fi populat și cu elemente mai moderne, spun autoritățile, elemente care nu au legătură cu basmul. Și anume: un roller coaster, o roată gigant, bărci și carturi electrice. Rămâne de văzut cum se vor integra toate aceste detalii în povestea pusă în scenă aici în parc. Cert este că meșterii populari s-au apucat deja de amenajarea căsuțelor pe care le veți putea vizita odată cu deschiderea târgului pe 19 aprilie, între orele 11 și 20”, a transmis Teo Argint, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si