Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Alertă cu bombă, în Timișoara. Pirotehniștii au ajuns de urgență la fața locului

A fost alertă cu bombă în Timișoara. Intervenția a durat câteva ore.

Redactia Stirile Kanal D,

Alertă cu bombă, în Timișoara [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A fost alertă cu bombă în Timișoara! Pirotehniștii și pompierii au răspuns de urgență unui apel care anunța o bombă, pe o stradă din oraș. Care este finalul întregii acțiunii, ce a durat câteva ore, vedeți chiar acum, a transmis Cristina Dorobanțu.

Alertă cu bombă, în Timișoara

Apelul de urgență a fost dat aseară de către un bărbat, care s-a speriat după ce a văzut un dispozitiv straniu atașat unui microbuz. Omul nu a stat mult pe gânduri și a chemat în ajutor autoritățile, anunța că este posibil să fi găsit un dispozitiv explozibil. Imediat, întregul cartier a fost împânzit de specialiști și mașini de intervenție.

La fața locului s-au deplasat pirotehniștii din cadrul serviciului pentru acțiuni speciale Timiș, pompierii ISU Banat precum și un echipaj SMURD.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul serviciului pentru acțiuni speciale, nu a fost constatată prezența unei substanțe explozive, fiind ridicat un dispozitiv electronic, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Citește și: Un marinar român se află la bordul navei capturate de rebelii houti în Marea Roșie: ”Tratăm echipajul navei în conformitate cu principiile şi valorile islamice"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Oamenii legii au cercetat cu atenție zona, sub privirile speriate ale localnicilor.

La finalul verificărilor s-a stabilit că totul a fost o alarmă falsă. Specialiștii au găsit dispozitivul suspect, care a atras atenția cetățenilor, iar acesta s-a dovedit a fi un aparat electronic, cu funcții de monitorizare, ce era atașat unui microbuz.



Circulația pe stradă a fost închisă mai multe ore, până la finalizarea completă a verificărilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI