La ceas de noapte, oboseala şi-a spus cuvântul, așa că unii și-au lăsat cartelele de vot în seama colegilor. Metoda „Pianul” pare brevetată în Parlament... Deputatul AUR, Lucian Feodorov, deși este la primul mandat, a învățat rapid cum să voteze la două cartele. Spre neșansa lui, l-a surprins un coleg de la USR.

Prins cu mâța în sac, alesul a găsit repede o explicație pentru ilegalitatea comisă, spunând că are mandat de la colega lui, ceea ce nu se poate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Metoda „Pianul” pare răspândită în Parlament, mai ales prinde novici. Și această deputată de la PSD a fost prinsă de un coleg în timp ce „cânta” și la cartela colegei.

Nopți albe pentru buget. Aleșii și-au adus pachețel de acasă

La miezul nopții, sala de plen părea mai degrabă o sală de mese. Fiecare și-a adus provizii și şi-a găsit o poziţie cât mai confortabilă în fotoliul de parlamentar.

Spre exemplu, șeful de la AUR, după multe live-uri pe internet, și-a dat seama că-i e foame. Așa că a uitat de amendamente și de vot și şi-a scos pacheţelul. Aproape că nu era bancă fără cafele, sucuri, apă și mâncare.

Sătui de atâtea cifre, aleșii au simțit nevoia să se și relaxeze în pauză. Senatorul Mircea Dăneasă, fost profesor de yoga, se simte pe holurile Parlamentului ca la muzeu.

Pentru că se pricepe și la sculptură, admiră creațiile expuse în Casa Poporului.

Cât despre buget, mai e cale lungă până va fi adoptat, deşi suntem în luna martie.





Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si