Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Alex Bodi și nașul lui Adrian Tâmplaru au ascultat declarațiile de dragoste ale apropiaților legați cu cătușe de alți doi locotenenți ai grupării acuzate de proxenetism și trafic de carne vie. Îmbrăcat în același costum cu care l-au sălatat mascații- fostul soț al Biancăi Dragușanu a dormit după gratii și s-a trezit într-un alt coșmar: va trebui să mai rămână cel puțin 30 de zile în detenție.

Alex Bodi, noapte neagră în spatele gratiilor- așteaptă să afle dacă va fi arestat

Se pare că procurorii antimafia au probe puternice că atât el cât și ceilalți indivizi din rețea ar fi racolat- torturat și obligat la prostituție zeci de tinere.
Sunt imagini care îl aruncă pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu în anturaje cel puțin dubioase- lângă alți indivizi trimiși în judecată pentru proxenetism.

Și nu ar fi de mirare dacă de aici ar fi pornit cercetările în cazul lui. Printre șampaniile care vin ca la regi- zărim chipul lui Alex Bodi în mai multe filmări făcute și postate de liderul unei temute grupări mafiote din Dej: Cosmin Pop- poreclit Șarpele Nebunu.
Procurorii spun că din 2016 până în 2020 el și încă 4 locotenenți... 1 milion de euro ar fi câştigat de pe urma tinerelor racolate şi obligate să-şi vândă trupul.
Iar metoda după care acționau e trasă la indiggo cu cea pe care anchetatorii o descriu în cazul lui Bodi și nașul Tâmplaru: le ademeneau cu mirajul vieţii extravagante, fără griji. Șampaniile scumpe veneau la masă cu artificii. Le făceau să-și piardă mințile, să se îndrăgostească și o dată ce picau în plasă, erau duse la prostituţie în localuri exclusivite din Elveţia, Austria, Dubai şi Italia. Dacă nu se supuneau- erau bătute.

Judecătorii hotărăsc dacă Bodi va sta nu mai mult de o noapte în spatele gratiilor

Drept dovadă, într-o altă convorbire, o altă tânără s-a plâns de tortură.
Mai mult de atât- în rechizitoriu apare numele lui Bodi. Se pare că afaceristul a fost cel care i-a vând lui Cosmin Pop un Rolls Royce, iar cei doi au convenit să-l plătească în rate. Însă interlopul nu se ducea personal la bancă să depună banii- drept dovadă sunt extrasele de conturi ataşate dosarului penal. Într-o singură zi- pe 14 august 2018- două dintre cele care se prostituau pentru gruparea din Dej ar fi virat în contul lui Bodi câte 4 mii de euro fiecare. Sportivul a declarat anul acesta- pentru un cotidian național- că nu avea habar cu ce se ocupă cel căruia îi vânduse mașina.

Totuși- anchetatorii cred că știa prea bine și că asta ar fi făcut și el- ani la rând. Fost lui soție- lângă care a trăit cât timp a fost filat- spune că nu asta nu ar fi adevărat.
„Eu cred că e nevinovat... și chiar îmi pare rău!”, a spus Bianca Drăgușanu.
De câteva ore- suspecții sunt în fața magistraților din Craiova- care urmează să decidă dacă îi arestează preventiv sau îi lasă acasă- dar sub control judiciar!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si