Alexandra era singurul copil al familiei, singura bucurie pentru parintii ei brazdati de mult de ridurile batranetii.

Tanara de 22 ani era pasionata de arta fotografiei si cauta locuri inedite pentru creatie. Asa s-a intamplat si aseara. In timpul unei activitati scolare in Halta Pajura- Chitila, la care participau mai multi studenti si chiar profesorul,
Alexandra a vrut sa surprinda in imagini cateva cadre printre sinele de tren si vagoanele parasite.

Nu s-a gandit nicio clipa ca acolo este un adevarat pericol.

Citeste si: Iubita lui Bogdan Marghiol și-a luat adio de la iubitul ei într-un mod inedit. Ce a făcut tânăra

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Dupa ce a trecut sinele....ceva i-a atras atentia tinerei, moment in care a hotart sa se urce pe un vagon sa faca o fotografie.

Marian este primul care a ajuns la locul faptei. Este voluntar la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. El a incercat sa-i faca manevre de resuscitare, insa in zadar. Cand echipajele smurd au ajuns, au constata decesul fetei. Cei care locuiesc in acea zona vorbesc de nenumarate incidente de acest fel.

Tot ei cred ca un semn prin care trecatorii sa fie atentionati de pericol, mai mare decat cel existent deja, ar salva vieti asa cum putea salva si viata acestei fete.

Alexandra studiase arhitectura la Universitatea de Arhitecturã ºi Urbanism Ion Mincu din Capitalã ºi îºi continua studiile la Universitatea din Genova, Italia. Fotografiase de nenumãrate ori în Chitila, una dintre cele mai impresionante imagini fiind cea a unei foste case de locuit a CFR-ului, fotografie denumitã "Basm improvizat".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si