Disperati oamenii au cautat-o peste tot insa nu au dat de ea.
De fapt fata era captiva in casa groazei unde se pare ca individul suspectat de orori in serie ar fi violat-o si ar fi torturat-o pana la moarte.

Citeste si: În cenușa din butoi erau 21 de resturi de dinți umani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cea mai bună prietenă a Alexandrei dărâmată de durere. Mesajul tulburător postat pe Facebook

Biata copila a avut un curaj nebun pana in ultima clipa.
Joi dupa ora 11 ar fi pus mana pe telefonul asasinului si a sunat la 112 nu o data ci de trei ori.
Unchiul ei spune ca le-a dat politistilor detalii care ar fi putut sa o salveze daca nepasarea nu era atat de crunta. Ba mai mult l-a descris si pe agresor. Tot cu lux de amanunte.
Un barbat inalt solid si cu ochi albastri.
A fost momentul in care apelul s-a intrerupt insa brusc cu doua cuvinte abia rostite de victima speriata: "vine! vine!"

Citeste si: Gabriel Tamaș, scandal uriaș după anunțarea divorțului! Fotbalistul le datorează bani colegilor de echipă de echipă! Suma restantă este extrem de mare EXCLUSIV

Citeste si: INCREDIBIL!! Gheorghe Dincă a ajuns din nou acasă

Apoi cand si-au dat seama ca tanara este in pericol de moarte ca intr-un film halucinant autoritatile nu au fost in stare sa localizeze apelul.


Cei de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale le-au dat politistilor o raza uriasa de 10 kilometri si trei adrese gresite unde s-au facut perchezitii in van.
Trecusera ore intregi vitale in care copila s-ar putea sa fi fost chinuita si apoi ucisa cu sange rece de ferocele asasin.
Abia spre dimineata la ora 4 Departamentul de Operatiuni Speciale din cadrul Politiei a aflat adresa exacta dar nici atunci nu au intrat peste individ pe motiv ca nu ar fi avut mandat cu toate ca in astfel de cazuri puteau sa o faca.
Au asteptat la poarta sa se faca 6 dimineata.
Tatal Alexandrei era acolo cu ei.
In stare de soc barbatul nu intelegea ce se intampla.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si