O nouă zi în „Casa Iubirii” aduce tensiuni mari între Alexandra și Gagea. După o zi în care l-a lăsat pe Patrick cu ochii în soare și a ales să se apropie din ce în ce mai mult de Gagea, acum tânăra pare că nu mai știe ce își dorește. 

Nervoasă, bruneta i-a spus în față lui Gagea că vrea mai mult spațiu, pentru că tânărul era foarte insistent și voia să afle ce s-a întâmplat cu fata de care îi place.

Citește și: VIDEO „Cosmin își bate joc” Julia a recunoscut tot adevărul despre conversațiile pe care i le-ar fi înscenat lui Cosmin! Motivul care ar fi împins-o să pună la cale planul: „Cum ar fi vrut să se comporte o femeie dezamăgită”

alexandra casa iubirii, gagea casa iubirii, patrick casa iubirii

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gagea: „Ce e cu tine?”
Alexandra: „Mă stresezi! Întrebi ce e cu mine de 10 ori pe zi. Nu e nimic cu mine. Lasă-mă în pace acum, că mă enervezi.”


Gagea: „Ok, ieși din stare acum și vorbim după, dacă tu așa consideri.”

Nervii Alexandrei s-au mai domolit după un timp, așa că Gagea a profitat de moment și a sărutat-o pe concurentă. Totuși, aceasta nu a fost foarte încântată și a părut că l-a îndepărtat pe tânăr.

„Rujul... of, rujul. Mereu mi-ai mâncat zilele cu rujul ăsta”,

a mai remarcat Gagea. 

alexandra casa iubirii, gagea casa iubirii, patrick casa iubirii

Patrick a observat imediat ce se petrece cu Alexandra

Atmosfera tensionată dintre Alexandra și Gagea a fost observată de majoritatea concurenților din „Casa Iubirii”.

„Iar s-a supărat Alexandra. Trage de ea(n.red. Gagea)”, a spus Robi.

De departe însă, cel mai interesat de starea Alexandrei a fost Patrick, care până mai ieri spera la o apropiere mai mare față de brunetă. 

Citește și: VIDEO Robi o condamnă pe Alexandra pentru gestul făcut față de Gagea: „Nu ai dat doi bani pe el”. Cum se apără bruneta pentru alegerea sa, în timp ce fostul iubit a fost la un pas de descalificare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si