15 copii intr-un parc, care tin un tort in mana. 15 adolescenti care, pe data de 15 septembrie, sarbatoresc amintirea celei care le-a fost colega: ALEXANDRA MACESANU. Chiar si dupa ce probele ADN au confirmat, prietenii si mai ales, familia, refuza sa creada ca tanara NU mai este in viata.

Alexandrei ii placea sa invete si isi urma cursul firesc al vietii alaturi de profesori, colegi, prieteni si familie.

Nimic nu avea sa prevesteasca ceea ce, dupa 24 iulie, avea sa se transforme intr-o drama nationala a neputintei si nepasarii.

Citeste si: Viorel Cataramă aruncă bomba: Alexandra și Luiza nu sunt moarte. Oferă o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea fetelor

Miercuri, 24 iulie, in jurul orei 10 dimineata. Alexandra iese din curtea casei, pentru a cauta o masina sa o duca in Caracal. O distanta de 7,4 kilometri care s-ar fi parcurs in aproximativ 8 minute. Nesansa a facut ca tanara Alexandra sa se urce in masina lui Gheorghe Dinca. Potrivit declaratiilor acestuia, suspectul i-ar fi facut avansuri sexuale adolescentei si dupa ce copila l-a refuzat, acesta a lovit-o si a dus-o la el acasa.

Joi, 25 iulie, ora 11:05.E primul apel la 112. La celalat capat al firului este Alexandra Macesanu.

Tonul disperat al acesteia nu impresioneaza in niciun fel operatorul serviciului de urgenta. Fata incearca sa dea detalii despre ceea ce s-a intamplat, fara ca operatorul sa ii ceara acest lucru: spune ca a fost batuta, violata si legata in casa unui "domn", caci asa se exprima copila. Gaseste o carte de vizita pe care scria: Lucian Gabriel Popescu si ca in curtea casei unde se afla, vede de la fereastra un brad si 2 caini de care ii este frica.

Citeste si: Secretul familiei Cumpănașu. Lucrul care nu s-a știut până acum despre soția lui Alexandru Cumpănașu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Urmeaza alte 2 apeluri la 112 in decursul urmatoarelor 20 de minute si ulterior ultimul apel este transferat la un politist care pare ca mai mult vrea sa ii inchida telefonul, decat sa ii ceara informatii tinerei rapite.

Urmeaza o odisee a autoritatilor care isi paseaza responsabilitatile in acest caz. Abia 18 ore mai tarziu, dupa insistentele disperate ale tatalui fetei, politistii descind in casa lui Gheorghe Dinca, insa nici urma de Alexandra Macesanu.

Timp de 2 zile, Dinca isi schimba declaratiile constant. Intr-un final marturiseste ca a ucis-o pe Alexandra in momentul in care s-a intors acasa si a vazut ecranul telefonului aprins. Acesta sustine ca ar fi lovit-o si la impactul cu solul, tanara ar fi murit pe loc. Dinca mai spune ca a incinerat-o pe tanara intr-un butoi.

Citeste si: Gheorghe Dincă, dezvăluire cutremurătoare: ”Aveam animale în curte și le hrăneam cu carne și oase!”

Fragmentele de oase gasite in butoiul din curtea suspectului au demonstrat ca acestea apartin Alexandrei Macesanu.

De la momentul disparitiei tinerei si pana astazi, cand Alexandra ar fi implinit 16 ani, au trecut 54 de zile, timp in care toata lumea cauta raspunsuri.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

”Numai vreau sa o aduca, ca sa ne reluam viata pe care o aveam inainte, viata noastra linistita, viata noastra asa cum era! Care au luat-o, care stiu ceva de ea, sa o aduca acasa, sa fie sanatoasa, nu ma intereseaza cine a luat-o daca o aduce, vrem sa fim ca inainte!”, spune Ioan Macesanu, tatal Alexandrei.

Citeste si: Avocatul Tonel Pop, dezvăluire incendiară în cazul Caracal. Gheorghe Dincă negociază cu autoritățile acest lucru!

Alexandra ar fi trebuit duminica sa isi sarbatoreasca aniversarea, iar de o saptamana sa inceapa scoala... Colegii ei au s-au strans intr-un parc cu un tort si au postat pe o retea de socializare o fotografie prelucrata in care apare si chipul tinerei.

Cealalta fata rapita, Luiza Melencu, a disparut in luna aprilie. Familia ei spera ca, intr-o zi, fata lor se va intoarce acasa.

Luni, suspectul principal Gheorghe Dinca va merge impreuna cu anchetatorii la Caracal pentru a face reconstituirea crimelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si