Fostul profesor de la SNSPA, urmărit penal pentru două infracțiuni de agresiune sexuală și două infracțiuni de folosire a funcției în scop sexual, a acuzat stări de rău, motiv pentru care a fost dus de urgență la spital, după ce un medic de la Arestul Poliției Capitalei a stabilit că ar fi vorba de un infarct.

Potrivit unor surse, sociologul a ajuns întâi la Spitalul Universitar din București pentru un EKG și alte investigații, apoi, când diagnosticul a fost confirmat, a fost transferat la Spitalul Militar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bulai a fost conștient în permanență, însă medicii susțin că nu este încă în afara oricărui pericol.

Alfred Bulai a făcut infarct în arest

Sociologul Alfred Bulai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătoria Sectorului 1 a admis cererea procurorilor care îl cercetează în calitate de inculpat în dosarul privind folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.

Bulai a contestat decizia instanței, iar la scurt timp după ce s-a întors în arest a acuzat stări de rău. Deși ancheta a pornit de la o singură victimă, mai multe studente de la SNSPA au vorbit despre posibile abuzuri sexuale.

Citește și: VIDEO Alfred Bulai, împotriva SNSPA. Fostul prodecan a dat în judecată universitatea, după acuzațiile care i s-au adus. Decizia care l-a scos din minți: ”Fiecare nou element complică și mai mult situația”

Alfred Bulai este urmărit penal pentru două infracțiuni de agresiune sexuală și două infracțiuni de folosire a funcției în scop sexual. Faptele s-ar fi petrecut consecutiv în trei ani- vara lui 2022, 2023 și începutul lui 2024.

Procurorii au pornit ancheta de la aceeași studentă care a fost în aceste stagii de practică. Procurorii spun că fostul profesor ar fi profitat de autoritatea sa universitară și ar fi exercitat constrângeri morale. Deși dosarul penal a pornit la o singură victimă, anchetatorii au primit prin e-mail zeci de sesizări pe numele lui Bulai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si