Le cerea studentelor să se dezbrace în fața lui, le mângâia sau le umiliea- după caz și le făcea propuneri indecente! Sunt acuzațiile halucinante care i se aduc sociologului Afred Bulai, profesor la facultatea SNSPA. In urma investigației jurnaliștilor de la Snoop, poliția capitalei a deschis o ancheta, iar conducerea facultății la care Bulai a fost prodecan a luat primele masuri.

Atenție, urmează informații care va pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală

Hărțuire sexuala, manipulare, abuz, umilință. Acuzațiile halucinante sunt facute la adresa lui Alfred Bulai, celebru sociolog, analist politic si profesor in cadrul Școlii de Studii Politice și Administrative din București.

Dacă îți cer eu acum să te dezbraci, te dezbraci?, zicea Alfred Bulai pe o filmare.

Ca urmare unei investigații lansate de Snoop, tinere care au studiat la SNSPA, in ani diferiți, au mărturisit la ce abuzuri le-ar fi supus Bulai, pe atunci profesorul lor de sociologie. Deși studentele nu se cunosc intre ele, situațiile scandaloase prin care acestea spun ca au trecut par trase la indigo.

Cum adică sa ma dezbrac?..., declara

studenta în filmare.

M-am ridicat, corpul si creierul nu mai funcționau, declara o studentă în filmare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Scenele șocante aveau loc atunci când studenții se aflau in practica, in diferite comune din tara. Departe de cei dragi, tinerii se trezeau captivi intr-un joc psihologic...bolnav si periculos.

Mă suna disperată că nu reușește să facă față. La 1 noaptea spunea că- o chestie care pe mine m-a șocat- că are întâlnire cu domnul profesor. Sunt cadru didactic și eu, ce să studiezi, ce să analizezi la ora aia?, a declarat mama unei studente.

Serile continuau cu teste psihologice, insinuări sexuale si umilințe.

După umilințele in public urma si feedback-ul profesorului. De multe ori, in ședințe individuale, din camera in care acesta era cazat. Pe atunci Bulai avea 51 de ani și era atunci prodecanul Facultății de Științe Politice.

Conform Snoop, o a treia victima a lui Bulai spune ca a întreținut relații sexuale cu profesorul dar a ales sa nu facă declarații din cauza vinei pe care o simte si in prezent. Nu mai puțin de 18 studenți- unii sub protecția anonimatului- au povestit experientele de coșmar prin care au trecut.

A provocat un coleg de-al meu să-i pună mâna pe sâni unei alte colege, să ne facem poze și apoi să ne dăm note, să ne ierarhizăm fetele cu băieții, a spus o studentă.

Scene sexuale la ora de teatru, eseuri cu titlul "de ce violul nu ar trebui sa fie pedepsit" si poze erotice ca tema pentru acasă.

Acestea ar fi doar câteva dintre cerințele profesorului Bulai, caci de la stagiile de practică organizate de sociolog în fiecare vară nu lipseau nici alcoolul sau striptease-ul.

Ai căpătat mult curaj. Depinde acum de scara curajului, știi? Dacă îți cer eu acum să te dezbraci, te dezbraci, mai mult decât a sta în sutien?, spunea profesorul studentei.

Iar in timp ce profesorului Alfred Bulai neaga toate acuzațiile, tinerele care i-au fost studente au nevoite sa caute ajutor de specialitate.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

In timp ce Conducerea SNSPA a cerut retragerea profesorului Alfred Bulai din poziția de director al Departamentului de Sociologie, Politia capitalei a anunțat că a demarat verificări care-l vizează pe sociolog si ca a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru "folosirea funcţiei în scop sexual".

Citește și: VIDEO Uciși pentru o bucată de pământ de propriul fiu. Bărbatul nu are nicio urmă de regret "Puteam să te omor și pe tine"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si