Alianța PSD-PNL și-a desemnat echipa care-l va ajuta pe Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. Printre cei care îi vor fi alături sunt nume importante. Iasmina Ardelean ne spune mai multe. Bună seara, Iasmina, care sunt surprizele anunțate de alianță?, a transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Coaliția a făcut front comun pentru alegeri. Cine ar putea fi candidatul pentru Primăria Capitalei?

Surprize în echipa de campanie a PSD-PNL

Șefi de campanie îi vor fi chiar Gabriela Firea și Sebastian Burduja, până zilele trecute aflați pe lista nominalizărilor pentru primăria generală. Ea a postat și un mesaj pe internet dupăa această nominalizare. Printre altele, ea scrie: Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! După ce ieri nici nu auzise de Cătălin Cîrstoiu, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a fost desemnat azi șef de comunicare al acestuia. Lupta se anunță a fi aprigă, pentru că în toate sondajele, favorit este Cristian Popescu Piedone. Dar Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, speră să obțină al doilea mandat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si