Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Alianța PSD-PNL și-a desemnat echipa! Care sunt surprizele anunțate în acest caz

În ceea ce privește alianța PSD-PNL, aceasta și-a desemnat echipa care îl va ajuta pe Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei.

Redactia Stirile Kanal D,

Surprize în echipa de campanie a PSD-PNL [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alianța PSD-PNL și-a desemnat echipa care-l va ajuta pe Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. Printre cei care îi vor fi alături sunt nume importante. Iasmina Ardelean ne spune mai multe. Bună seara, Iasmina, care sunt surprizele anunțate de alianță?, a transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Coaliția a făcut front comun pentru alegeri. Cine ar putea fi candidatul pentru Primăria Capitalei?

Surprize în echipa de campanie a PSD-PNL

Șefi de campanie îi vor fi chiar Gabriela Firea și Sebastian Burduja, până zilele trecute aflați pe lista nominalizărilor pentru primăria generală. Ea a postat și un mesaj pe internet dupăa această nominalizare.

Printre altele, ea scrie: Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! După ce ieri nici nu auzise de Cătălin Cîrstoiu, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a fost desemnat azi șef de comunicare al acestuia. Lupta se anunță a fi aprigă, pentru că în toate sondajele, favorit este Cristian Popescu Piedone. Dar Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, speră să obțină al doilea mandat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI