Este vară și nu știți ce bunătăți delicioase să le mai pregătiți celor dragi? Ei bine, Alina Laufer vă sare în ajutor cu o nouă rețetă ușor de făcut.

Citește și: VIDEO- Rețetă delicioasă de limonadă. Cosânzenele, tinerele influencer cunoscute pentru minunile făcute în bucătărie, ne învață cum să facem trei tipuri de limonadă bio

Reteță simplă de salata cu ton

„Dragii mei, pentru că nu vrem să stăm prea mult timp în bucătărie am ales ca astăzi să pregătim o salată de ton. Avem nevoie de ton în conservă, iaurt grecesc, maioneză, țelină apio, ceapă roșie și măr. O să o aromatizăm cu mărar, dar puteți folosi și pătrunjel.

În primul rând trebuie să punem tonul într-un castron, după care o să tocăm țelina apio. O vom tăia pe lung, după care bucățele. Această salată ține foarte bine la frigider, este chiar mai bună după ce stă puțin pentru că se combină toate aromele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Am un sfat pentru dumneavoastră: dacă nu vă place tonul puteți să folosiți piept de pui. Tăiem ceapa pe un șervet de bucătărie umed. Haideți să o și aromatizăm. Mie mi se pare că mărarul se potrivește perfect, însă v-am spus puteți folosi orice fel de verdeață. Acum nu ne rămâne decât să adăugăm iaurtul și maioneza.

Gustați înainte să puneți sare, pentru că tonul este din conservă și este destul de sărat.

Eu o să pun puțin piper proaspăt măcinat. Putem să o savurăm alături de pâine de casă, lipie, dar se poate servi la fel de bine pentru persoanele la dietă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: