Cunoscut ca ministrul "altă întrebare", Florin Iordache s-a mai remarcat prin semnele obscene arătate liberalilor şi celor de la USR în Parlamentul României.

Cele 185 de voturi reprezintă o surpriză, având în vedere că doar 162 de social-democraţi au fost prezenţi în sală. Drept urmare, liberalii şi usr-iştii se acuză reciproc de trădare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

PNL spune că USR că şi-a vândut voturile pentru ca senatorul George Dircă să obţină postul de adjunct al lui Iordache, în timp ce useriştii se jură că nu au girat cu voturi cel mai mare duşman pe care l-au avut în Parlament.

Citeste si: CCR: Pe cine doresc partidele PNL și USR la șefia Consiliului Legislativ 

"Acuzaţia este una ridicolă. Nu a existat niciun fel de blat, nu am cerut nimic pentru sprijinul colegului nostru Eduard Dircă", spune Dan Barna

"Dacă ne uităm la voturile lui Iordache şi la voturile candidatului USR la vicepreşedintele CL, asta e concluzia care se poate trage", afirmă Ludovic Orban.

Din tot scandalul iscat, cel mai câştigat iese tocmai Florin Iordache

Din tot scandalul iscat, cel mai câştigat iese tocmai Florin Iordache. Pe lângă salariul generos, de aproape 13.000 de lei pe lună, are şi funcţia asigurată pe viaţă, deoarece în lege nu se specifică un mandat limitat. Aşadar, omul care revoltat toată ţara îşi va pune semnătura pe toate proiectele de lege depuse în Parlament.

Citeste si: Proiectul privind desfiinţarea Secţiei Speciale, respins

Pe de altă parte, Augustin Zegrean, propus de PNL pentru funcţia câştigată de Iordache, spune că votul este nul pentru că nu ar fi întrunit majoritatea parlamentară, care este de 233.

După ce au făcut ping-pong cu declaraţii acuzatoare, PNL şi USR au anunţat că vor ataca la Curtea Constituţională numirea lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si