Săptămâna a început într-un mod tensionat pentru Rebecca. În mediul online au apărut mai multe zvonuri că ar avea o relație în afara competiției, dar Rebecca a negat zehement. Pentru a clarifi ca situația neplăcută, Andreea Mantea l-a sunat pe bărbatul respectiv. Care este, de fapt, situația din Rebecca și el?

Adevărul despre relația Rebecca și bărbatul din online

Rebecca a trăit câteva zile tensionate în care a trebuit să convingă concurenții din casă, pe Andreea Mantea și producția, dar și publicul că nu are legătură cu bărbatul despre care s-a zvonit că ar avea

o relație în afara emisiunii.

Cel mai afectat a fost Antoni, mai ales că zvonul o arunca pe brunetă într-o altă cunoaștere în timpul în care cei doi se aflau într-o cunoaștere. Zvonul ar fi pornit de la o înregistrare care a creat vâlvă în mediul online.

Rebecca și Antoni

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Bruneta a negat că ar avea o relația sau vreo legătură, în prezent, cu respectivul, dar nu a putut dovedi. Pentru a afla adevărul, Andreea Mantea l-a sunat pe bărbat și a clarificat situația.

Citește și: VIDEO Antoni s-a dezlănțuit după ce Rebecca a fost prinsă cu minciuna. "Mi-e rușine de rușinea ta"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Bună ziua, Andreea Mantea este numele meu, va trebui să ne ajuți un pic să înțelegem exact care este relația ta cu Rebecca?! Vrem să știm dacă Rebecca este disponibilă în acest moment pentru a continua drumul aici în Casa Iubirii sau voi doi aveți o legătură pe care ați ascuns-o până acum, pentru că din exterior așa pare. Cât a durat relația ta cu Rebecca?

Bărbatul din înregistrare, cu care Rebecca ar fi avut o legătură: Deci eu nu am avut o relație propriu-zisă cu Rebecca, am avut o legătură opt, nouă, zece luni, să zic așa. Nici nu știu exact cât a fost. Din momentul în care a apărut o înregistre pe post, la un moment dat, din acel moment noi nu am avut nici cea mai mică legătură. Nu am vorbit, n-am mai făcut absolut nimic, nu ne-am văzut, n-am ținut legătura, absolut nimic!

Andreea Mantea: Convorbirea aceea care a apărut când...?

Bărbatul din înregistrare, cu care Rebecca ar fi avut o legătură: Nu știu unde era ea când a apărut convorbire, dar da, la înregistrarea aceea mă refer, care s-a difuzat sau mă rog...

Andreea Mantea: Am înțeles. Dar de ce nu ai avut o relație cu Rebecca? Spunei că nu ați avut o relație, de ce nu ați avut o relație?

Bărbatul din înregistrare, cu care Rebecca ar fi avut o legătură: Da, nu am avut o relație din cauza mea, pentru că eu nu m-am putut concentra, am avut alte target-uri, am avut alte lucruri de făcut.

Citeste si: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi imagini cu Bruce Willis publicate de fiica lui, Scout: "Pare confuz și umflat la față"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO Rebecca, gest controversat, în lacrimi, după ce a fost prinsă cu minciuna. Reacția lui Antoni a lăsat-o fără cuvinte: ”Te înțeleg”

Pentru a vedea ce se va întâmpla în continuare, urmărește emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si