Relația dintre Ștefania și Cosmin a trecut prin momente de criză, după ce au apărut imaginile din camera roșie dintre Ștefania și Antoni, concurentul pentru care Ștefania intrase în "Casa Iubirii".

Citește și: VIDEO Ștefania a răbufnit! I-a spus lui Cosmin ce simte cu adevărat: „Mă lași?! Nu pot să respir!”

Cosmin a fost la un pas să se despartă de Ștefania, dar a recunoscut că și-a schimbat părerea după ce a văzut integral camera roșie dintre iubita sa și Antoni.  

Ce spune Antoni despre interesul Ștefaniei pentru el

Antoni crede că Ștefania este interesată în continuare de el, indiferent ce spune ea. "Comunică cu mine de parca ne știam dinainte", dezvăluie Antoni.

Cuvintele lui Antoni vin să agite apele din nou între Cosmin și Ștefania după ce lucrurile abia se liniștiseră. 

Ce spune Antoni despre interesul Ștefaniei pentru el

Ce spune Antoni despre interesul Ștefaniei pentru el

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După o gala cu multe emoții și un început de săptămâna cu reproșuri, lacrimi și durere, Cosmin a revenit la sentimente mai bune față de Ștefania, iar asta pentru că a vizualizat întreagă scenă din camera roșie dintre Antoni și Ștefania.

După ce nervii au trecut, Cosmin și-a dat seama că s-a grăbit să o judece. Mai mult, chiar și Robi recunoaște că majoritatea celor din casă i-au alimentat lui Cosmin gelozia.

Cosmin: "Am ajuns la concluzia că nu e atât de grav"

Cosmin: "Am văzut camera roșie integral. În materialul din gala, într-adevăr, ni s-au punctat niște momente mai importante. La cum s-au prezentat, le-am văzut altfel atunci. După ce am ascultat conversațiile lor cap-coadă, cumva am ajuns la concluzia că nu e atât de grav. Ea nu a simțit un interes pentru tine".

Cosmin o învinovățește pe Ștefania de un singur lucru: tăcerea, faptul că nu a vrut să comunice, să spună adevărul.

Antoni: Ștefania e interesată de mine în continuare

Antoni: Eu cred în continuare că Ștefania este interesată de mine. Am simțit asta în camera roșie. Comunica cu mine de parca ne stiam, deși atunci ne vedeam pentru prima dată. Iar chestia asta nu poți să o ai cu oricine.

Antoni a fost întrebat de moderatoarea Andreea Mantea de ce nu are aceeași relație apropiată cu Julia sau Roberta.

Antoni: Într-adevăr, poate ne înțelegem mai bine, dar alte lucruri nu stârnesc un interes. Eu am simțit flirt din partea ei
Ștefania: Doamne ferește!
Antoni: Eu am pus o întrebare sub formă de glumă, iar ea nu a apucat să zică că e prea târziu, că am spus eu că glumesc.
Robi: Ai salvat-o!
Cosmin: Ce vreți să fac? Să mă mențin așa deranjat? Nu vreau să fiu deranjat, pur și simplu

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cosmin a luat foc când ceilalți concurenți i-au reproșat că i-a acuzat pe alții că i s-a prezentat distorsionat camera roșie. "Bine, frate, credeți ce vrei voi!", spune Cosmin.

Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre Ștefania și Cosmin, câtă vreme Antoni este în preajma concurentei din Casa Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si