Julia este convinsă că Sebastia și Roberta ar fi încălcat regulamentul. Concurenta susține că cei doi ar vorbi în afara emisiunii, pentru că altfel nu își explică cum de la o zi la alta cei doi iubiți sunt ba certați, ba împăcați. Sebastian și-a ieșit din minți când a auzit teoria Juliei.

Julia aduce acuzații grave Robertei și lui Sebastian!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia crede că Sebastian și Roberta au încălcat regulamentul

Julia și Sebastian au avut un moment tensionat.

Julia i-a spus acestuia că este convinsă că atât el, cât și iubita sa au încălcat regulamentul.

Julia este de părere că cei doi iubiți se ceartă în emisiune și se împacă în privat. Concurenta a ajuns la această teorie pentru că cei doi se ceartă în casă, pleacă supărați la hotel, iar a doua zi se comportă de parcă nu s-a întâmplat nimic.

La auzul teoriei Juliei, Sebastian a fost revoltat și a susținut contrariul. Acesta a spus că împăcările pe care le-a avut cu Roberta, iubita sa, au venit de la sine, nu pentru că au încălcat regulamentul.

Citește și: VIDEO Gagea a spus adevărul: "Nu e momentul potrivit". El și Alexandra au stârnit alte controverse, după camera roșie, în Casa iubirii”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Julia aduce acuzații grave Robertei și lui Sebastian!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia: „A, nu te interesează ce a făcut aseară, dacă a dormit bine, ce face, cum este, a mâncat de dimineață! Aburelile sunt astea pe care le faceți voi cu împăcarea de pe o zi pe alta, așa random, fără nicio discuție.”

Sebastian: „Pe mină mă amuză femeia!” 

Julia: „Ce? Că vorbesc? Asta cred eu.

Din păcate, tot ceea ce cred eu se adeverește într-o zi. Că e acum sau că este peste 10 luni, se adeverește. Crede-mă pe cuvânt, pentru că sunt un geniu. În cameră, puteți să o întrebați pe Ștefania, că am un glob în care citesc. N-ai cum, plecați supărați de la fete, după vii tu acolo, ea te ia în brațe, te pupă, nu știu ce. Când împăcarea asta?”

Sebastian: „Ce când, mă? Ți-am zis că nici eu nu știu când m-am împăcat cu ea. Tu ce voiai? Tu cum vezi împăcarea între două persoane, că nu te înțeleg. A venit de la sine.”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Julia: „Lasă vrăjeala! Când femeia de lângă tine zice că n-ar sta cu un bărbat de genul ăsta, nu stiu dacă mai e iubire!” 

Citește și: VIDEO „Mă simt foarte vinovată!” Rebecca, între ciocan și nicovală! A izbucnit în lacrimi când a auzit ce a făcut Bogdan, după ce ea l-a ales pe Antoni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si