Close sidebar
Close sidebar

UPDATE VIDEO "Am vorbit cu răpitorii în italiană". Primele declarații ale lui Adrian Marțian, cu puțin timp înainte să fie reținut

Milionarul Adrian Marțian a ajuns, vineri 18 octombrie, la sediul IPJ Hunedoara, unde i s-au adus la cunoștință acuzațiile în cazul controversat al "răpirii" celor trei copii ai săi, care au fost daţi dispăruţi în urmă cu câteva zile în timp ce se aflau sub supravegherea unei bone. Milionarul și copiii săi au fost reținuți în Serbia și aduși în țară, vineri dimineața, înainte de ora 6.00.

Sorin Negru,

Adrian Martian a fost retinut de politie

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Milionarul Adrian Marțian a fost reținut pentru 24 de ore, pentru mai multe infracțiuni. Este vorba despre: nerespectarea măsurilor măsurilor privind încredințarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare și participație improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă Deva și urmează a fi prezentat magistraților, în vederea luării măsurilor legale.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Milionarul Adrian Marțian a răspuns întrebărilor jurnaliștilor aflați la sediul IPJ Hunedoara din Deva. Omul de afaceri a spus că răpitorii erau străini, iar întrebat în ce limbă a vorbit cu răpitorii copiilor, el a răspuns: "În italiană".

Citește și: VIDEO Milionarul Adrian Marțian și cei trei copii "răpiți" au fost aduși în țară

Potrivit Poliției Române, Adrian Marțian este cercetat "sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectare a măsurilor privind încredințarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare și participație improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat".

Întrebat cum comentează acuzațiile care i se aduc, Adrian Marțian a răspuns: "Nu comentez, fiecare are voie să spună ce vrea".

Adrian Marțian spune că nu a vrut să plece niciunde cu copiii după ce i-a recuperat de la răpitori și justifică de ce nu a comunicat cu autoritățile române:

Citeste si: Alin Oprea își schimbă testamentul: Totul îi va reveni Medanei, după scandalul cu fosta soție. Ce parte din avere le rămâne copiilor- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

"Nu am vrut să plec niciunde cu copiii. Dumneavoastră știți care este poziția mea cu privire la autorități și de ce s-a ajuns la această situație cu copiii, în urma unor nedreptăți pentru copilași, nu pentru mine", a declarat omul de afaceri înainte de a intra la audieri.

Potrivit milionarului, dacă statul avea grijă de copiii săi nu se ajungea la această situație.

El spune că nu știe cum au fost duși copiii în Serbia, iar răpitorii s-ar fi răzgândit pentru că "nu s-a respectat o înțelegere pe care au avut-o".

Poliţiştii și procurorii continuă cercetările în acest caz și colaborează cu autoritățile pentru protecția minorilor și pentru a asigura respectarea tuturor prevederilor legale.

Față de cei 3 minori urmează a fi instituită măsura specială a plasamentului în regim de urgență, în cadrul unei unități din subordinea DGASPC Hunedoara.

Avocatul lui Adrian Martian, Eugen Iordăchescu

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Ce spune avocatul lui Adrian Marțian

Eugen Iordăchescu, avocatul lui Marțian, a venit la sediul IPJ Hunedoara pentru a-și asista clientul în audierile care au loc astăzi în fața poliției.

Referitor la acuzațiile care i se aduc lui Adrian Marțian, avocatul a spus: E poziția lor (a anchetatorilor- n.r).

"Copiii i-au fost predați de către cei care i-au scos din țară", a declarat avocatul. Acesta susține că, potrivit declarațiilor copiilor, minorii ar fi fost duși la solicitarea mamei lor.

Adrian Marțian ar fi fost contactat telefonic de răpitorii copiilor, însă nu-i cunoștea pe aceștia, a adăugat avocatul.

Citeste si: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”- kfetele.ro

Citeste si: Theo Rose dezvăluie prețul exact! Cât a costat, de fapt, rochia de mireasă:"Nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

"Din ce am înțeles eu, copiii le-au explicat persoanelor respective că nu doresc să meargă la mama, ci doresc să meargă la tată", mai spune Iordăchescu.

Cei trei frați, victimele unui "război" între părinți?

Părinţii celor trei copii, Adrian şi Roxana Marţian, sunt în conflict de mai mult timp, principala dispută fiind custodia lor. Roxana Marţian a obţinut ordin de restricţie pentru tatăl copiilor, astfel că acesta şi-a montat o rulotă în apropierea locuinţei copiilor săi, pentru a fi aproape de aceştia.

Cei trei fraţi fuseseră încredinţaţi de instanţă mamei, în condiţiile în care ambii părinţi au deschis mai multe procese pentru a primi custodia copiilor.

Împotriva tatălui a fost emis un ordin de protecţie prin care este obligat să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de copii şi de mama lor. Cu toate acestea, el locuia în apropierea casei în care erau găzduiţi temporar copiii, într-o rulotă.

Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului a precizat că situaţia celor trei fraţi daţi dispăruţi în judeţul Hunedoara se afla în atenţia DGASPC, ultima vizită a reprezentanţilor instituţiei având loc cu trei zile înainte de dispariţie.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI