O lume întreagă se pregătește, în această perioadă, pentru Sărbătorile de iarnă. Nici vedetele noastre nu fac excepție, cu atât mai mult cu cât vor să fie în pas cu trendurile. Sau, mai bine zis, cu copiii. Este cazul Amaliei Năstase care, impulsionată de mezinul familiei, a început să se gândească deja la decorațiunile pentru casă, dar și la cadourile pe care le va aduce Moșul, a transmis Cristina Dorobanțu.

Amalia Năstase se pregătește de sărbători

O mamă cu 3 copiii nu are aproape niciodată vreo clipă de liniște. O poate confirma Amalia Năstase, care abia mai face față treburilor pe care le are de făcut. Iar pe lista lucrurilor pe care trebuie să le ducă la îndeplinire, tocmai s-a mai adăugat ceva: decorațiunile de Crăciun.

Ne-am mutat acum într-un cartier, unde sunt foarte mulți americani și e o întrecere care e mai Crăciunos, știi? Acum ne gândim, facem proiectul și o să împodobim cu beculețe, a declarat Amalia Năstase.

Responsabilitatea este una de o importanță uriașă, mai ales că întreaga activitate este supravegheată îndeaproape de mezinul familiei, Toma, în vârstă de 8 ani.

El e la vârstă la care toți copiii îl așteaptă pe Moșu și trebuie să facem frumos, să vină Moșu la noi, să nu se ducă la ceilalți, la noi primii și apoi la ceilalți,

a declarat Amalia Năstase.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Amintiri magice din preajma Crăciunului, redate printr-o ședință foto profesională

Ceilalți doi copii ai Amaliei, Alessia, în vârstă de 20 de ani și Ema de 17 ani, sunt obișnuiți să petreacă sărbătorile în vizite sau în călătorii. Însă, anul acesta, dorința de a sta cu familia și de a se bucura laolaltă de atmosfera de sărbătoare, îi face pe toți să se adune lângă mama lor.

De când a plecat Alessia la facultate, vine înapoi în fiecare vacanță și îi place foarte mult să stea acasă așa că vom stă acasă cu toții, e primul an în casă și aveam și foarte mulți prieteni, e o petrecere la noi, a declarat Amalia Năstase.

Cu asemenea previziuni, nu e de mirare că pentru Amalia, perioada aglomerată este abia la început. Vedeta este implicată în nenumărate evenimente caritabile în această perioadă a anului, pe care trebuie să le ducă la îndeplinire, dar este convinsă ca va găsi timp suficient și pentru familie.

E foarte diferit pentru că sunt 3 copii total diferiți și îmi place pentru că am și probleme de copii mici și întâmplări cu copii mici și cu copii mari cumva te ține tânăr. Când ai un copil micuț, ești și tu tânăr. Odată ce ai devenit mama poți să faci orice, ești un fel de super erou, e instinctiv. Apoi la proiectele la care lucrez, cele de caritate, cumva din ele mă hrănesc.

Ele îmi dau putere să fac imposibilul posibil mereu, a declarat Amalia Năstase.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

La 42 de ani, Amalia se consideră o femeie împlinită și este recunoscătoare pentru tot ceea ce a primit până acum de la viață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: