„O ambarcațiune găsită în mare în apropiere de Tuzla în urmă cu două zile este acum cercetată de Ministerul Apărării Naționale. Din primele verificări aceasta s-a dovedit a fi un posibil vehicul marin fără pilot. Dar cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Raluca Sevastru”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ambarcațiune misterioasă găsită în Marea Neagră

„Este vorba de o barcă fără pilot dotată cu mai multe dispozitive.

Aceasta a fost observată de către angajații gărzii de coastă miercuri seara, în largul mării, la douăzeci de mii de traverzi de localitatea Tuzla. Reprezentanții Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare s-au deplasat în zona respectivă. Ambarcațiunea era răsturnată și pentru că nu au fost găsite persoane lângă ea, a fost tractată până în portul Constanța. Ieri, pe tot parcursul zilei, a fost verificată de către echipe antitero din cadrul Serviciului Român de Informații și ulterior ambarcațiunea a fost adusă în zona de siguranță a poligonului de trageri antiaeriene Capul Midia. Este investigată în prezent de către specialiști din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. Surse din anchetă susțin că ar fi vorba de o dronă maritimă kamikaze ce aparține marinei ucrainene folosite în războiul cu Rusia. De asemenea, se ia în calcul ca în cursul zilei de astăzi barca să fie detonată în largul mării într-o zonă de siguranță”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Alertă pe mare, în apropiere de localitatea Tuzla! O ambarcațiune ar pluti în derivă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si