UPDATE. Biroul de presă al Poliției Timiș a anunțat că nu se confirmă existența unei bombe în incinta companiei din Timișoara.

În cursul zilei de luni, aproximativ 2.000 de angajați ai unei companii cu sediul în Timișoara, au fost evacuați.

O societate comercială de pe Calea Buziașului din Timișoara a primit un e-mail care conținea informații referitoare la o amenințare cu bombă. La fața locului au ajuns pirotehniști și pompieri.

Cine ar fi trimis amenințare cu bombă pe e-mailul companiei

În cursul zilei de luni, autoritățile s-au mobilizat și au intervenit pe Calea Buzoiașului din Timișoara, la o platformă industrială unde muncesc mii de timișoreni.

Citește și: Cine este femeia care s-a aruncat de pe blocul de 25 de etaje din Cluj-Napoca

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Alerta a fost declanșată de un e-mail care conținea informații referitoare la o amenințare cu bombă, astfel încât, toți cei aproximativ 2.000 de angajați au început a fi evacuați, în urma informațiilor primite pe e-mail.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliție, pompieri și jandarmi, precum și trupe antitero și reprezentanți ai Serviciului Român de Informații (SRI).

„Azi, în jurul orei 12:25, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o societate comercială de pe Calea Buziaşului din Timişoara a primit un e-mail, în jurul orei

10:00, ce conţinea informaţii privitoare la o ameninţare cu bombă. La faţa locului s-au deplasat pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş şi pompierii ISU Banat”, a transmis, în cursul zilei de luni, IPJ Timiş, potrivit news.ro

Potrivit pressalert.ro, toți angajații instituției au fost sfătuiți să plece acasă, iar autoritățile vor verifica fiecare clădire cu mare atenție.

Citește și: Ziua 38 de război în Israel. Cel mai mare spital din Gaza a încetat să funcționeze. Cinci bebeluși prematuri au decedat la Al Shifa

Aceeași sursă menționează că e-mailul de amenințare cu bombă ar fi venit de la un fost angajat, nemulțumit după ce a fost concediat. 

Potrivit informațiilor Libertatea, e-mailul cu amenințarea a fost trimis în limba engleză, iar pentru evacuarea angajaților a fost nevoie de aprobarea conducerii, motiv pentru care aceasta a întârziat. Autoritățile au fost sesizate în jurul orei 12:25 de amenințarea cu bombă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si