"Ieri noapte cineva m-a amenințat cu violul pe Instagram, la o poză cu mine având cinci ani, postată de ziua copilului. Asta după ce am fost repetat înjurată de băieți de până în 16 ani din cauză că mi-am permis să redactez plângerea penală împotriva lui Alexandru "Colo" Bălan. Un altul m-a sunat toată noaptea și mi-a trimis un vocal în care spunea "Cine e tăticul tău?", parafrazând din discursul instigator la viol al lui Alexandru Bălan!", a povestiti tânăra.

Una dintre tinerelele care au făcut plângere împotriva vloggerului cu limbaj delirant și îndemnuri oribile, povestește în mediul online, cum urmăritorii celui supranumit „Colo” ar fi amenințat-o cu violul și cu bătaia.

E speriată, mai ales că au tăbărât pe ea nu unul, ci o grămadă de adolescenți care nu au încă 18 ani, dar care îl apără cu înverșunare pe cel anchetat de poliție pentru instigarea la viol asupra minorilor.

VIDEO | Ameninţată după ce l-au judecat pe vloggerul Colo
VIDEO | Ameninţată după ce l-au judecat pe vloggerul Colo

"Am primit zeci de mesaje"

"Am primit zeci de mesaje cu privire la acest vlogger. După ce am postat şi făcut acea plângere penală împotriva lui am inceput să vedem comentarii cu atacuri la persoană. Erau fete care criticau ce a făcut şi erau ameninţate la rândul lor cu viol", a mai spus tânara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Îndemnul şocant al unui vlogger

Andreea este liderul unei organizaţii care militează pentru promovarea egalității de gen și de șanse, precum și a valorilor feministe. E cea care a făcut plângere penală la parchet după ce a ascultat îndemnul șocant al vloggerului.

Spune că atunci, toate femeile care care susțin organizația au fost tratate numai cu amenințări și cu vorbe grele.

Printre cele puse la zid de susținătorii lui Alexandru Bălan se numără şi Iulia. Este și ea vlogger și a avut curajul să ia atitudine în urma mesajelor fără limite care au scârbit o Românie întreagă.

Alexandru Balan şi-a cerut scuze

După ce poliţia s-a autosesizat Alexandru Balan şi-a cerut scuze. A invocat faptul că a fost crescut doar de către mama lui, că are o iubită de mult timp şi că din aceste motive respectă toate femeile. Doar că vizualizările de pe youtube sunt aparent mai importante decât persoanele pentru care şi-a declarat dragostea. Într-un alt videoclip, el le-a povestit copiilor și adolescenților care îl urmăresc scene intime din viaţa lui amoroasă. Iar limbajul folosit aproape o jumătate de oră, e imposibil de redat la televizor.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arată iubita vloggerului Colo. Avem prima imagine cu ea complet dezbăcată

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Au luat atitudine și pionierii vlogului din România. Mikey Hash este unul dintre primii Youtuberi din ţara noastră şi are peste 1.4 milioane abonaţi.

"Cred că a greşit? Da! A evitat să realizeze că ceea ce pune pe internet formează mintile copiilor. Este un om rău si un pedofil? Nu. Poate e un băiat bun. Dar este un copil imatur, incult, semifrustrat care a dat de semicelibritate care dorea cu ardoare să îşi prelungească statutul cât de mult posibil", a afirmat Mikey Hash.

Până acum individul de 28 de ani nu a ajuns în faţa procurorilor pentru a da explicaţii, însă nu este exclus ca acest lucru să se întâmple în zilele următoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si