Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Amenzi pentru păcălelile de Black Friday. Un magazin din Cluj a fost amendat cu 40.000 de lei

Black Friday nu s-a arătat atât de satisfăcător pentru clienții unui magazin din Cluj. Activitatea acestuia a fost suspendată temporar, iar din cauza neregulilor găsite de Black Friday, magazinul a fost sancționat cu 40.000 de lei.

Redactia Stirile Kanal D,

Amenzi pentru păcălelile de Black Friday [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un magazin din județul Cluj a fost amendat cu 40 de mii de lei și activitatea a fost suspendată temporar din cauza neregulilor descoperite de Black Friday. Inspectorii OPC spun că au descoperit exemple clare prin care consumatorii erau păcăliți”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Magazin amendat cu 40.000 de euro pentru păcălelile de Black Friday

„Inspectorii spun că au descoperit un produs vândut în luna octombrie cu prețul de 2.199 de lei. În noiembrie, același produs a intrat la vânzare cu un tarif întreg de 2.749 de lei, dar redus de Black Friday la 2.336 de lei. Legea spune, însă, că reducerile trebuie aplicate la cel mai mic preț din ultimele 30 de zile.

În acest caz, prețul corect care trebuia tăiat, spun inspectorii, este cel de 2.199 de lei.

Citește și: VIDEO- Suntem în top 7 producători de mere din Europa, dar în magazine găsim fructe de import

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Amenda de 40 de mii de lei și avertismentele au fost date și pentru că lipseau informațiile legate de stocul produselor aflate la promoție, prețul și moneda nu erau ușor de citit, dar și pentru informații incorecte legate de dimensiunea unor produse.

Mai exact, o informație apărea pe etichetă, dar realitatea era alta”, a transmis Silvia Cseh, corespondent Știrile Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI