Mai sunt 13 zile până la Crăciun, iar studiourile foto sunt la mare căutare pentru cei care vor amintiri de familie într-un decor unic. Colega noastră Raluca Sevastru se află într-un studio din Constanța si are un invitat special. Bună dimineața Raluca, a transmis Simona Pătruleasa.

Amintiri magice din preajma Crăciunului

Bun găsit! Trebuie să vă mărturisesc ca emoția din studio este greu de descris în cuvinte, totul este magic.

Alături de mine se află fotograful Marian Sterea care ne va face o mică prezentare a decorului și ne va oferi si câteva sfaturi pentru poze reușite. Bună dimineața! În ce constă decorul de anul acesta?, a transmis Raluca Sevastru.

Decorul de anul acesta constă în scrisoarea de la Moș Crăciun pentru că de fiecare dată copiii vin și ne povestesc despre scrisorile lor către Moș Crăciun, așa că noi îi ajutăm și îi le arătăm copiilor cum Moș Crăciun le-a scris lor, la fel și copiii, la rândul lor, să le scrie lui Moș Crăciun. Este semnată de Moș Crăciun, a declarat Marian Sterea.  

- Ce mai avem lângă scrisoare? 

Avem un ceas absolut minunat, realizat de la zero de un domn artist, căruia îi mulțumim pe această cale. E ceasul care zicem noi arată ora la care vine Moș Crăciun și l-am poziționat aici, absolut superb, în de corul nostru de crăciun între acești brazi plin de zăpadă, unde copiii vin și se bucură și rămân cu amintire alături de părinți și de verișori, a

declarat Marian Sterea.

- Câte ore v-a luat să decorați studioul?

N-a fost vorba de ore, a fost vorba de câteva săptămâni, aproape trei aproape, trei săptămâni a durat să decorăm spațiul acesta, a declarat Marian Sterea.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

- Cum reacționează cei mici dar și cei mari când ajung in acest decor magic?

Pentru că știm să punem cum trebuie luminile și să le focusăm pe anumite aspecte, pentru ei absolut o magie când intră în studioul nostru, se bucură toți, se minunează, a declarat Marian Sterea.

- Cât durează o ședință foto și în ce constă?

Ședința durează maxim treizeci de minute, dacă copiii sunt prietenoși și de cele mai multe ori ei sunt prietenoși, durează treizeci de minute și constă într-un set de fotografii rezultate din această ședință și pentru cei care doresc, opțional, un album foto ca acesta ajunge să coste 500 de lei, a declarat Marian Sterea. 

- Marian, ce sfaturi ne dai pentru poze cat mai reușite?

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cât se poate de relaxați și naturali, vestimentația cât se poate în tonul decorului cromatic al decorului nostru și dacă sunt și relaxați cam asta e succesul, a declarat Marian Sterea.

Mulțumim frumos, Marian. Așadar, dacă vă doriți si voi poze profesionale cu acest decor magic de Crăciun, trebuie să știți ca studioul rămâne deschise până la data de 23 decembrie, a

transmis Raluca Sevastru.

Citește și: VIDEO- Crăciunul, o sărbătoare tot mai modernă. Ieslea cu Nașterea Mântuitorului nu apare des în peisaj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si