„Amna și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele de slăbiciune, dar și despre cum face față provocărilor de zi cu zi. Artistă și mamă cu normă întreagă, vedeta a povestit că micuțul David este cea mai mare motivație a vieții sale”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrior Kanal D.

Amna, artistă și mamă devotată

Amna este fără doar și poate una dintre artistele de top ale noastre și totodată o mamă cu normă întreagă pentru puiul ei, pe care îl consideră și cel mai bun prieten al ei.

Povestea Amnei nu este diferită cu nimic față de cea a unui om obișnuit.

„Cel mai bun prieten al meu este David, băiețelul meu și cel mai mare critic al meu, cel care îmi spune când m-am îngrășat, când fac ceva bine, când exagerez și fac ceva rău și încerc să nu îl dezamăgesc, să fiu mereu acolo, punctul ăla stabil și reperul pe care și-l ia în viață”, a povestit artista.

Spre exemplu, atunci când artista face sport, cel mic îi urmează îndeaproape pașii și se distrează alături de mama sa.

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre ultima întâlnire cu Rona Hartner, la Cannes. ,,Aveam o foarte mare admirație pentru ea''

„Eu în când fac sport, că în mansardă am sala, am câteva aparate și ai să rămâi surprinsă ce modele putem fi pentru copiii noștri.

În momentul în care eu fac cardio, face și el cardio pe bicicletă sau ia niște gantere și, efectiv, e super transpirat și zice: <<fac și eu ca tine>>”, a mai pus Amna.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Amna știe că este principalul sprijin al fiului său și trebuie să se descurce în orice împrejurare și caută să fie mereu în formă.

„Mă odihnesc, merg la un masaj, ascult o muzică relaxantă, spa, tratamente, asta mă încarcă pe mine. Și uite, ies cu o prietenă la o masă, o poveste, totul pe chill nu bumți, bumți. Nu, nu”, a continuat artista.

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru artistă însă, cu toate acestea, Amna spune că nu este cu nimic diferită față de alte mame.

„Anii au trecut haotic, am fost tot timpul în toate direcțiile, dar în fața lui am fost întotdeauna echilibrată. Aș putea spune că au trecut extraordinar, dar au fost plini de provocări, nu vreau să bag alte mame în alte idei. Toate stările prin care ele trec sunt absolut normale, chit că ești om care apari pe sticlă, chit că ești om normal”, a spus Amna.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Sărbătorile de anul acesta o vor prinde pe artistă tot în familie, alături de David, iar în curând va planifica și o vacanță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si