Astfel de servicii se regăsesc, însă, și pe litoralul românesc. Iar cei care abia acum descoperă all inclusive-ul autohton... rămân plăcut surprinși.

Cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani pe litoralul românesc

Litoralul românesc traversează anul acesta cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani. La nordul țărmului, hotelurile și terasele sunt goale. O consecință a prețurilor uriașe și a serviciilor de slabă calitate reproșate an după an de români.

Nu mulți hotelieri de la malul mării oferă sejururi în regim all inclusive, însă, cei care o fac au grijă că turiștii care le calcă pragul să aibă doar cuvinte de laudă.

„Condițiile nu contesta nimeni, extraordinare, totul ok.”

„Sunt foarte mulțumit.”

„În primul rând, am ales calitatea.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cu siguranță ne vom întoarce!”

„Hotelul este impecabil, masă, tot ce înseamnă curățenie.”

Citeste si: VIDEO| Stațiunea Mamaia, tot mai evitată de către turiști: „Prețuri duble, triple chiar!”

Un sejur de șase nopți pentru două persoane, într-un hotel de patru stele cu regim all inclusive, costă puțin peste 600 de euro. Ofertă ce cuprinde mai mult decât nopțile de cazare și cele trei mese pe zi.

Cristiana Barbu, director marketing: „În acest moment, avem pachete ce conțîn, pe lângă cazare, și cele 3 mese plus băuturile pe tot parcursul zilei, atât în restaurant, cât și plajă și piscină. E un pachet complet de servicii ce cuprinde un program artistic încă de la prima ora a dimineții până târziu, atât pentru adulți, cât și pentru copii, parcare gratuită pentru toți oaspeții hotelului, plajă privată cu șezlonguri plus un număr de opt piscine de care turiștii se pot bucură pe parcursul sejurului.”

În acest hotel din nordul litoralului, gradul de ocupare este acum de 90%. Anul acesta, astfel de pachete sunt tot mai solicitate. Și în sud, serviciile all inclusive încep să fie la mare căutare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Pe această plajă un șezlong costă 500 de euro. Ce spun turiștii

Diana Ungureanu, director vânzări: „Oferim servicii all inclusive light în această perioadă. Asta înseamnă cele trei mese ale zilei, cu băuturi incluse, piscinele, loc de joacă pentru copii și avem și un band seara la terasă cu muzică live. Pornește pe noapte de la 970 de lei pentru o camera dublă, ajungan undeva la 5.800 pt un sejur de 6 nopți.”

Litoralul din Bulgaria câștigă teren

Cu oferte de puțin peste o mie de euro îi atrag și vecinii bulgari pe turiștii români, tot într-un hotel de patru stele, în același regim. Cu toate acestea, litoralul românesc pierde și anul acesta teren în favoarea vacanțelor de peste granițe.

Citeste si: Locul în care şezlongul costă 20 de lei, ciorba de peşte 12 lei şi berea 6 lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si