„Postările pe paginile de socializare se dovedesc adevărate mine de aur. Inspectorii ANAF au descoperit că numai 180 de influenceri au făcut într-un singur an 270 de milioane de lei. Ceea ce înseamnă că un singur creator de conținut obține cel puțin un milion și jumătate de lei venituri anuale ”, a transmis Christian Sabbagh.

Milionari din TikTok

Cu ai săi „îngerași” a ajuns Robert Ionescu viral pe TikTok.

Influencerul este supranumit „regele TikTok-ului din România” și are sute de mii de urmăritori când se laudă cu viața luxoasă pe care o duce și pe care și-o permite din banii câștigați de pe platforma de socializare.

Citește și: VIDEO- Fabian Soare a cucerit internetul cu rețele sale de mâncare. „Eu gătesc de vreo 9-10 ani constant”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

TikTok-ul a ajuns o adevărată industrie din care se pot face bani frumoși. Ultimul raport al inspectorilor fiscali arată că doar 180 de utilizatori de platforme online au făcut nu mai puțin de 270 de milioane de lei într-un singur an.
„Până în 2024, legea făcută în 2011 a prevăzut că, numai n-au scris concret în lege că hoțul neprins e negustor cinstit și hoțul prins plătește precum cel cinstit.

Adică, 16%. De anul acesta, procedura e un pic diferită. Primești o notificare de conformare, ai 30 de zile să îți faci socotelile, să vezi ce ai uitat și să plătești 16% dacă ai găsit tu că ai uitat ceva, după care ANAF-ul dacă nu e mulțumit, vine în control și nu mai ai 16%, e 70%”, a spus un avocat.
Alina Ceușan este unul dintre puținii influenceri care au recunoscut că sunt luni în care câștigă și 20.000
de euro, însă în spatele sumelor mari stă o muncă de 12 ani.
Pentru personajele care se bucură de notorietate, banii vin ușor.
Alta este situația pentru cei care o iau de la zero.
Fiecare dintre cei 180 de influenceri care și-au plătit dările către stat au câștigat, din activitatea online, peste un milion și jumătate de lei într-un singur an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si