Un colind vechi de sute de ani, cules din folclorul românesc, a fost readus la viață de Anais Sabbagh. Fiica cea mică a prezentatorului Kanal D, Cristian Sabbagh, a filmat alături de părinții săi și videoclipul piesei. Totul, într-un decor desprins parcă din basme, la Bran.

Anais Sbbagh, debut în muzică

La filmări, Anais, în vârstă de 6 ani, s-a comportat precum o cântăreață profesionistă. A ascultat fiecare sfat al profesoarei de canto, dar și al echipei de filmare.

„- De când eram mică îmi doream să cânt populară.

- Și de ce îți place muzica populară?

- Pentru că e foarte frumoasă și îmi place foarte mult. Vreau să vadă cât mai multă lume și vreau să cânt cel mai bine și sunt sigură pe mine că o să cânt foarte bine”, a spus micuța Anais.

Citește și: VIDEO- Andreea Bănică, nostalgică de sărbătoare. Vedeta își amintește de perioada copilăriei

Atât Cristian Sabbagh, cât și soția lui, Iulia, s-au îmbrăcat în haine tradiționale românești și au făcut figurație în videoclipul fiicei lor. Un alt personaj important în această poveste este Prinț, un cal superb, în vârstă de 13 ani, de care toată familia Sabbagh s-a îndrăgostit. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„- Vrem să o încurajăm. Am zis că de ce să apelăm la figuranți când am putea fi noi înșine? Și în felul acesta o și susținem. Vede că și tata și mama sunt îmbrăcați în straie populare. Consider că ai noștri copii au datoria de a cunoaște istoria neamului, de a cunoaște muzica veche, folclorul, a te întoarce un pic la natură”, a explicat Christian Sabbagh, prezentator Kanal D.

„Ea de la vârsta de patru ani avea înclinații muzicale pentru că mi-a cerut să o înscriu la pian, îi place foarte mult pianul și toamna aceasta, când a început Dinu Lipati, m-a rugat să o înscriu și la canto pentru că își dorește și să cânte. Îmi doresc să fie fericită că are prilejul de a debuta ca artistă”, a spus Iulia Sabbagh.

Încă de la vârsta de 4 ani, Anais a început să cânte la pian, apoi a descoperit pasiunea pentru muzica populară. A susținut și concerte.

„- Mă aplaudă lumea și mie îmi place asta cel mai mult, să mă aplaude lumea.

- Deci îți place să ai public în fața ta?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- Da, îmi place să am public în fața mea, îmi place să cânt. Nu am emoții deloc, că n-are de ce să am emoții.

- Ești curajoasă?

- Da, sunt o curajoasă”, a mai mărturisit Anais Sabbagh. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si