„Mâncarea delicioasă, cu pasiune se face! Iar asta o știe foarte bine cântăreața de muzica populară Anamaria Botezatu, căreia îi place la nebunie să gătească. Artistă îi răsfață pe cei dragi cu tot felul de rețete pregătite de ea și nu numai, căci și soțul ei își dorește titulatura de master chef. Iar cel care se bucură cel mai mult de pe urma <<războiului culinar>> din casă este fiul celor doi”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Anamaria Botezau, pasionată de bucătărie

Plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, Anamaria Botezatu știe să se bucure de viață și de ceea ce îi oferă aceasta. Iar bunătățile gastronomice fac parte din deliciile pe care nu le-ar refuza niciodată, mai ales că tot ceea ce iese din mâna ei este foarte gustos.
„Mă pregătesc din timpul verii, îmi coc foarte multe vinete, vin părinții mei să ne ajute la copt, le curățam, le tocam și le bagăm la congelator, avem trei lăzi frigorifice și le umple cu toate legumele, cu tot ce ne trebuie. Imediat scot o pungă de vinete, tai o ceapă, un castravete murat și gata, am scapăt într-o seară de mâncare”, a spus artista.
„Să știi că și soțul meu este la fel de bun bucătar, a construit în curtea noastră un grătar din acela cu cuptor de pizza și face cea mai gustoasă pizza”, a mai spus Anamaria.

Citește și: VIDEO- Salt Bae a stârnit mii de critici după ce s-a lăduat cu o notă de plată din restaurantul său. Suma uriașă care a adus controverse în rândul publicului

Artista ține cont de dorințele tuturor atunci când pleacă la concerte în străinătate. Niciodată nu revine acasă fără mici bunătăți pentru cei dragi. Așa s-a întâmplat și la recenta întoarcere de la Roma.


„- Am cântat pentru comunitatea din Italia, de la Roma, m-au primit foarte bine. Am îmbinat utilul cu plăcutul și am lăsat hainele acolo. Pijamalele, periuță de dinți și restul hainelor și mi-am umplut geamantanul cu parmezan.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

- Pentru că ție îți plac...?

- Pastele cu parmezan”, a mai spus artista.

Artista, care cântă de la vârsta de 7 ani, este recunoscută pentru talentul său. Iubește muzica și iubește scena, însă, de când a devenit mamă, îl iubește, mai presus de toate, pe fiul ei, Iustin, pe care îl încurajează în tot ceea ce face.
Mândra mamă abia așteaptă ca fiul ei să fie suficient de pregătit pentru a putea înregistra cântece împreună. Căci, vorba aceea... talentul se transmite în familie.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si