Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Anamaria Ferentz, o nouă viață în America. „Mi-am dorit dintotdeauna o familie numeroasă, să fie mulți copii”

Anamaria Ferentz este o artistă îndrăgită care s-a stabilit în America în urmă cu peste 10 ani. Acum, a venit în vacanță în România.

Redactia Stirile Kanal D,

Anamaria Ferentz, o nouă viață în America [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Anamaria Ferentz se bucură de o viață foarte frumoasă în America. Ea a părăsit în urmă cu 10 ani România, iar acum a venit în vacanță. Mai mult decât atât, a lansat și o piesă despre care mulți spun că ar fi dedicată iubitului său, Douglas. Însă, despre toate acestea ne va vorbi chiar artista care se află alături de mine”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Anamaria Ferentz, o nouă viață în America

Anamaria Ferentz: Am plecat din România, n-am părăsit-o, că uite vin cu drag, acum 14 ani, deci mai mult de 10 și am venit în primul rând să-mi văd familia și am zis să îmbin utilul cu plăcutul, să-mi promovez prima piesă, de fapt, din album pentru că anul acesta voi lansa un album.

Aceasta este prima piesă, „Baby” se numește și într-adevăr, am dedicat-o iubitului meu pentru că este povestea noastră de dragoste. Când ne-am cunoscut am văzut delfini în ocean și nu pentru că amândoi aveam viziuni, ci pentru că ne-am oprit pur și simplu. De obicei, este foarte mare trafic în L.A. În seara respectivă nu era și în drum spre restaurant ne-am oprit pe faleză și erau foarte, foarte mulți delfini care se jucau în apă.

Citește și: VIDEO- Fericiți la bătrânețe. Cum își petrec timpul simpaticii pensionari?

Cristina Dorobanțu: Unde ai filmat videoclipul?

Anamaria Ferentz: L-am filmat două zile în Punta Cana, Republica Dominicană și două zile la New York. A fost dorința mea. Mi-am dorit dintotdeauna să filmez în New york, dar așa, la modul acesta, că mai filmasem.

E superb, este cel mai cel mai frumos videoclip al meu, bineînțeles și de care sunt tare mândră și am acolo am făcut eu styling-ul, am avut regizorul din Republica Dominicană, dar styling-ul și concepția clipului, scenografie, absolut tot, a fost producție proprie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: Melodia vorbește despre povestea de dragoste dintre tine și Douglas?

Anamaria Ferentz: Da. Despre asta, așa cum ne-am cunoscut și faptul că știi cum e când iubești, vrei ca celălalt se simtă în siguranță și îi declari: nu te îngrijora, când mă vrei sunt acolo, sunt alături la bine și la rău.

Cristina Dorobanțu: Pentru videoclip ai lucrat cu producătorul lui Jennifer Lopez.

Anamaria Ferentz: Pentru piesă. Da și în continuare lucrăm la mai multe piese, o să o să vedeți. Acest album o să fie ceva senzațional. Se zice că muzica este starea pe care o are artistul și va avea foarte multe stări și va trece prin foarte multe stări, o să fie ceva foarte frumos.

Cristina Dorobanțu: Anamaria, tu de ceva timp trăiești într-o familie numeroasă. Șapte copii are Douglas.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Anamaria Ferentz: Da. Sunt Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici. Deși ei mai au puțin și toți mă întrec. Mi-am dorit dintotdeauna o familie numeroasă, să fie mulți copii”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI