Impresarul Anamaria Prodan  s-a prezentat la sediul DNA în cursul zilei de marți, ea fiind audiată în calitate de martor, într-un dosar din 2016.

”Într-un dosar legat de Rapid”, au fost declarațiile făcute de Anamaria Prodan în fața jurnaliștilor, la ieșirea din sediul DNA.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Reghecampf, în plin scandal legat de divorț

Anamaria Prodan a fost audiată la DNA 

Cel mai cunoscut agent de jucători a venit la DNA însoțită de avocatul său.

”Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015. Este o chestie absolut normală, dacă se instrumentează un caz și ai participat la un transfer sau la o discuție, să fii chemat ca martor”, a declarat Anamaria Prodan, după audieri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, atac la adresa lui Gigi Becali: „Ar sta în genunchi, în ploaie, să-l aibă”

Totodată, avocatul impresarei a confirmat faptul că respectivul caz care a ajuns în atenția DNA are legătură cu acționariatului de la clubul Rapid. 

”Martor într-un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată.

Era un caz în care alte persoane, posibili acționari sau nu, în acel acționariat de la Clubul Rapid”, a declarat avocatul.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat

Începutul acestui an a fost unul tumultuos pentru Anamaria Prodan, care a intrat într-un conflict inclusiv cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, după ce latifundiarul l-a vândut la Parma pe Dennis Man, jucător ce se afla sub contract cu ea, prin intermediul lui Giovanni Becali, potrivit Fanatik.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan a primit o veste de 350.000 de euro! Are legătură cu procesul cu Dennis Man! EXCLUSIV

În această vară s-a concretizat și divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Decizia ar fi fost luată de Reghe încă din primăvară, vreme în care era antrenor la echipa Al Ahli din Arabia Saudită. 

În urma divorțului, averea lor va fi împărțită. Nu se știe cu exactitate care este averea lor, surse apropiate celor doi susținând că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea de împărțit aproximativ 100 de milioane de euro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si