„O tumoră galopant a răpus în doar un an o tânără din Timișoara. Deși a trecut printr-o serie de tratamente și operații, boala a fost extrem de agresivă, o realitate pe care medicii o întâlnesc tot mai des în ultima perioadă. Însă povestea Ancăi Molnar, celebră în domeniul frumuseții, nu se rezumă doar la cazul medical. Ultimul an din viața tinerei a fost o dovadă că și cea mai cruntă luptă poate fi dusă cu zâmbetul pe buze”,

a transmis Christian Sabbagh.

Pe 14 iunie anul trecut, make-up artistul Anca Molnar a aflat că are o tumoră pe creier. A urmat o luptă cruntă, purtată zi de zi cu sufletul senin: „Ne-a susținut, poate că mai mult ne-a susținut ea pe noi. O să o descriu pe Anca drept un munte de bucurie și un munte de fericire.”

anca molnar priveghi, anca molnar boala, alina radi

Mama Ancăi Molnar

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește și: Clotilde Armand, hotărâtă să ducă până la capăt lupta pentru Sectorul 1! Cum vrea să dovedească că merită în continuare să aibă scaunul de primar

Anca a trecut prin mai multe intervenții și tratamente, a ajuns inclusiv la o clinică din Turcia, dar boala a avansat galopant.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„A zis: mami, vreau să lupt cât pot. Atât de bucuroasă am fost când mi-a: zis mami, deschid o clinică. Am zis bunul Dumnezeu să-ți ajute”, a spus Carmen Satmari, mama Ancăi.  

Fiul de 14 ani și soțul Ancăi au fost mereu lângă ea.

„Anca nu s-a lăsat niciodată, nici în ultimul moment. A luptat, a fost mereu o luptătoare”,

a povestit prietena Ancăi. 

„Chiar și așa, cum a luptat ea cu boala asta, ea ne suna pe noi: îmi spui și tu cum ești”, a spus și o altă prietenă a tinerei. 

anca molnar priveghi, anca molnar boala

Totuși, tumora s-a dovedit mai puternica.

„Chiar am fost și la prima operație și la a doua, dar din păcate nu am mai putut să facem nimic”, a povestit finul make-up artistului.  

Citește și: „Recunoașteți-vă înfrângerea!” Cristian Popescu Piedone dă de pământ cu Clotilde Armand și Radu Mihaiu! Aduce acuzații grave foștilor edili: „V-am văzut cum ați fugit cu sacii în care erau buletinele de vot”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si