Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Anca Serea, mămică pentru a șasea oară

Leah Maria este cel mai nou membru in familia Ancai Serea. Vedeta a devenit mamica pentru a sasea oara, chiar in ajun de Sfantă Maria Mare! Fetita este perfect sanatoasa si a primit nota 10 la nastere.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anca Serea, in varsta de 38 de ani, a devenit mama pentru a sasea oara. Mezina familiei a echilibrat balanta: acum, in familia Sina-Serea, sunt trei fete si trei baieti!

Vedeta a postat pe pagina ei de socializare o fotografie in care apare fericita, tinand-o in brate pe micuta invelita intr-o paturica roz. Mama zimbeste fericita dupa ce a adus-o pe lume.
Alaturi de poza, Anca Serea a scris: „Atât de îndragostita de ea: Lea Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingasa".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Fanii si prietenii au asaltat-o cu mesaje de felicitari. Amalia Nastase a transmis: "Sa va traiasca si sa fie fericita!", Dana Rogoz i-a urat o viata minunata iar Lidia Buble a scris: "Multe binecuvantari!".

Leah Maria e venit pe lume ieri, in ajun de Sfanta Maria Mare, in jurul orei pranzului si a primit nota 10 la nastere.

Tatal, Adi Sina s-a fotografiat mandru, cu bebelusul in brate, aratand cat de fericit este.

Anca Serea are 6 copii, iar aceasta a fost prima ei nastere printr-o operatie cezariana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI