Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate și frumoase cupluri din showbizz. Cei doi sunt împreună de 14 ani și au provocat nenumărate întrebări despre secretul longevității lor. I-am întâlnit la un eveniment monden și am stat de vorbă cu ei, doar-doar vom afla câteva dintre trucurile relației perfecte. Iată ce am descoperit, a transmis Cristina Dorobanțu.

Anca Serea și Adi Sînă, secrete de familie după 14 ani de relație

14 ani de relație, 8 ani de căsătorie, 6 copii! Asta este ceea ce îi leagă, la prima vedere, pe simpaticii Anca Serea și Adrian Sînă. Dar secretul celor doi este mult mai profund de atât.

Este o vorba din popor... Și tăcerea e de aur, a spus Anca Serea.

Anca recunoaște că armonia lor constă într-un echilibru perfect: dacă în cuplu, se datorează în mare parte soțului, la nivelul întregii familii se schimbă rolurile.

Adi lasă de la el cel mai mult, de cele mai multe ori, iar în familie, nu prea exista discuții pentru că le aplanez eu repede, doar mă uit la ei așa și se liniștește... se liniștesc apele, a spus Anca Serea.

Cei doi au crescut împreună 6 copii. 4 rezultați din căsnicia lor și 2 din căsnicia anterioara a Ancăi, iar activitățile de familie sunt dinamice și diversificate.

Le place să petreacă timpul alături de copii, dar încearcă, de fiecare dată, să își lase câteva ore libere și pentru cuplul lor. Totuși, atunci când mămica este suprasolicitată, Adrian este cel care preia atribuțiile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Soacra lui Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecții în cazul asasinării lui Adrian Kreiner a făcut mărturisiri despre ginerele său: ”Să omoare un om nu îl credeam în stare”

Când eu sunt praf de obosită și el mă și demachiază, vă dați seama cum mă demachiază, l-am iertat. Mă mai răsfățat din când în când și eu pe el... Cred ca am dobândit un soi de înțelepciune și nu ne mai scoatem nici ochii, suntem bine. Suntem înțelepți, a spus Anca Serea.

Pentru Anca Serea și Adrian Sînă relația a evoluat firesc înca din primul moment: chimia s-a transformat în iubire, iar iubirea a venit la pachet cu prietenia și comunicarea.

Cuplul nostru a ajuns în punctul acela, dacă vorbim despre frumusețe, îi putem face anti aging, adică frumusețea cuplului nostru nu îmbătrânește niciodată, după atâta timp de relație suntem aici, vii și nevătămați, a spus Adi Sînă.

Acum, ajunși la maturitatea relației, cei doi nu își mai fac griji din orice. Poate doar pentru cadourile de sărbători, căci familia e mare, iar timpul este limitat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Anca și Adi pregătesc o mică vacanță după sărbători, care a devenit deja tradițională în familie: una în care să se relaxeze cu toții... la ski.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si