S-a aflat cine sunt victimele cumplitului accident de luni dimineață de pe o șosea din județul Suceava. Costel și Ancuța Lăzărescu se aflau în mașina implicată în tragedie.

În mașină se aflau și cei doi băieți ai cuplului. Din nefericire, impactul cu cisterna de care s-a ciocnit automobilul a fost atât de puternic încât toți patru au murit pe loc.

Citește și: Plan roșu de intervenție în Bacău, după un accident cumplit între un autocar și un autoturism

accident suceava, familie moarta, concediu, tragedie

Întreaga familie a pierit în accidentul de luni

Familia se întorcea din concediu, când a avut parte de un incident. Mașina cu care circulau cei doi soți și copiii lor s-a defectat, așa că au apelat la un bărbat din județul Buzău pentru a-și continua drumul spre casă, notează Monitorul de Suceava.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Mașina stricată a fost urcată pe o platformă, iar cei 4 au urcat în mașina de teren a buzoianului. Din nefericire, în dreptul localității Cumpărătura a avut loc tragedia care i-a ucis pe toți.

Se pare că accidentul a avut loc după ce cisterna înmatriculată în Ucraina a suferit o explozie la un pneu și s-a răsturnat, moment în care a lovit în plin mașina în care se aflau cele 5 persoane, care nu au mai avut nici măcar o șansă la viață. 

accident suceava, familie moarta, concediu, tragedie

Vă reamintim că în autoturism se afla și o a cincea persoană. Nici aceasta nu a supraviețuit impactului și a fost declarată decedată de către echipajele medicale venite la fața locului. Pe de altă parte, șoferul cisternei a supraviețuit accidentului. Acesta a suferit doar leziuni minore și a fost transportat la spital pentru îngrijirile medicale necesare.

„Au rezultat şase victime, una din autotren, conştientă, transportată la spital.

În autoturism se aflau cinci persoane, toate încarcerate şi inconştiente. Din nefericire, toate persoanele din autoturism, trei adulţi şi doi minori, au fost declarate decedate”, au precizat oficialii ISU Suceava.

Citește și: O femeie și-a călcat intenționat iubitul cu mașina în timp ce acesta îl ținea în brațe pe fiul lor. Care a fost motivul


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si